Primer aniversari de Poliblocs amb novetats

Després d’uns dies amb problemes tècnics pel canvi de servidor, el portal de blocs polítics en català, Poliblocs, torna a funcionar amb normalitat. Us demanem disculpes. L’actualitat blocaire durant la campanya electoral es podrà seguir des del portal. Aprofito per anunciar-vos que Marc Vidal, blocaire de referència i impulsor de Catosfera, s’incorpora al projecte de Poliblocs. Vidal ens ajudarà al company Daniel Solano [bloc] i a un servidor, que som els impulsors i hi som des del primer dia, ara fa precisament un any. Des que Poliblocs va aparèixer el febrer del 2007, la internet catalana ha evolucionat cap a posicions més respectuoses amb la blocosfera política, més dignificada i valorada que mai. Això no és cap moda passatgera, i Poliblocs contribueix a oferir una imatge de seriositat, a aprofundir en la pluralitat política i ideològica i incentivar el debat, la conversa al capdavall, entre polítics i blocaires polititzats. A més, últimament hem obert el ventall més enllà dels militants de partit, i ja s’hi poden afegir els independents i simpatitzants sense adscripció a un partit concret. La condició és que hi apareguin el nom i cognoms, les dades bàsiques i que el bloc estigui escrit en català o que el català sigui una de les llengües d’ús. Amb el mateix compromís de continuar vertebrant la blocosfera de parla catalana (al portal hi trobareu blocs de partits de tots els Països Catalans), celebrem el primer aniversari i anunciem incorporacions al projecte que han de servir-nos per fer un salt. Gràcies a tots!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *