Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

18 de febrer de 2008
10 comentaris

Cementiri de blocopolítica catalana (I)

Començo avui una sèrie d’apunts, que seran periòdics, per anar denunciant l’existència de blocs abandonats, principalment per polítics que, per art de màgia, s’han oblidat de la pàgina personal l’endemà mateix de les eleccions. És un fenomen paranormal digne d’estudi. La capacitat de determinats polítics, molts d’ells professionals, de desatendre els blocs que han alimentat intensament durant la precampanya i la campanya electoral. L’abús de la blocosfera, prenent un posat d’esnobisme digital absolutament interessat, en el camp de la política catalana és un acte més de contaminació, en aquest cas del ciberespai, que seria perseguit pels governants. Oi que regulen la posada i retirada de tota la propaganda electoral pels carrers i places de Catalunya en cada contesa electoral? Doncs per què no retiren els blocs si els han de deixar abandonats amb apunts escrits a l’últim minut de la campanya o un cop conegut l’èxit o fracàs a les urnes?

Alguns membres del cementiri de blocopolítica catalana són aquests, i en vindran més
:
Josep Fèlix Ballesteros [videobloc], alcalde de Tarragona pel PSC
Juan Manuel Jaime [bloc], exdiputat del PSC al Parlament de Catalunya
Joan Ignasi Elena [bloc], alcalde de Vilanova i la Geltrú pel PSC
David Minoves [bloc], director general de Cooperació al Desenvolupament per ERC
Oriol Amorós [bloc i bloc], secretari per a la Immigració i president d’ERC a Barcelona
Ricard Forés [bloc], tinent d’alcalde d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa
Meritxell Borràs [bloc], diputada de CiU al Parlament de Catalunya
Josep Rull [bloc], diputat de CiU al Parlament i portaveu a l’Ajuntament de Terrassa
Xavier Reinaldos [bloc], regidor i cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Rubí

(Si coneixes polítics en actiu que tinguin el seu bloc aturat des de fa més de 3-4 mesos, afegeix un comentari i l’incorporaré al cementiri de blocopolítica catalana.)

  1. Trobo un encert denunciar aquesta mena de contaminació.
    I també el veure-hi problema en aquest ús d’uns espais que té més exigències que les que es respecten amb aquests usos de campanya.
    Afegiria que no fa gaire bona propaganda ni de l’autor ni del partit trobar un bloc abandonat (hi ha algun apunt d’explicació? Bé ja veig que això sona ingenu…) fa més de 3-4 mesos.

  2. Saül, trobo que pitjor és no haver ni l’intent de tenir bloc. Tenint en compte que molta gent no sap com funciona això de la xarxa ja és un mèrit submergir-s’hi sense saber nedar. Fem bé de denunciar aquells blocs que s’han abandonat, però hauríem de mnirar de no ficar tothom al mateix sac i de no riure’ns dels que, per imperícia o perquè no s’han acabat d’organitzar, el tenen abandonat. Cert: hi ha fraus clamorosos, però penso que encara no hem evolucionat prou com perquè situem en una mena de tribunal de la inquisició els que no han acabat d’entrar a la cultura del bloc després d’haver-ho intentat. Mirem qui fa el gest i qui no, separem qui en passa olímpicament de qui, senzillament, no en sap més i potser necessita una petita empenta o una petita ajuda.

  3. En lluís Miquel Pérez ha resucitat el seu bloc , aturat en data 25 de maig de 2007 i ara el re obre per les properes eleccions españoles .
    Per sort ja sabem la data de fí : 8 de març de 2008.

  4. Ei, a vegades la gent té molta feina, i és lògic que pugui arribar a deixar abandonat el bloc un temps. Altra cosa, és evidentment aquests casos que van montar el bloc només per les eleccions, que han quedat bastant retratats.

  5. Ei, a vegades la gent té molta feina, i és lògic que pugui arribar a deixar abandonat el bloc un temps. Altra cosa, és evidentment aquests casos que van montar el bloc només per les eleccions, que han quedat bastant retratats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!