Antoni Vives

Lletra de batalla per Barcelona

9 de juliol de 2007
4 comentaris

Montilla i el LOW COST

M’ha semblat patètica la decisió del President Montilla de fer servir una línia de Low Cost per anar de viatge oficial a Lisboa.

En primer lloc perquè hi ha alguna cosa relacionada amb la litúrgia que aquest home no ha entès. El president del meu país quan viatja ho ha de fer en unes condicions que en dignifiquin la institució que representa.

En segon lloc perquè és una acceptació tàcita del rol que ha de juga El Prat en el sistema aeroportuari europeu. Viatja com viatja perquè tan sols pot viatjar d’aquesta manera.

En tercer lloc perquè en tant que opció presa voluntàriament, i en tant que el seu cap de premsa ha dit que ho farà més sovint, es situa al nivell dels populismes més tronats, per "fer veure" que ell és igual que qualsevol de nosaltres, que per anar de vacances o per fer un viatge de feina mirem d’estalviar fins al darrer cèntim. No és això, President. Vos ens esteu aixecant la camisa i no s’hi val.

  1. Jo ho trobo plenament coherent amb la visió que té Montilla del seu càrrec, del país i de l’aeroport del Prat. Res a dir, s’agraeix la gent coherent.
    El missatge: Montilla és dels nostres, proper fins al cutrerio. No siguem tibats amb protocols tronats, despeses innecessàries, pretenciositat protocolària…
    Per cert què ha agafat, Vueling? seria per tornar-li el favor al Lara Bosch després de la creu de Sant Jordi. Altrament, preferíeu que pagués classe business en Iberia?
    Per mi com si fot un pet i se n’hi va volant.

  2. Els gerents de les empreses minimamanet solvents viatgen en clase "busines". Deu ser de poca volada aquesta ECA del nordest, si el seu gerent vola en "low-cost".
    Blai

  3. No estaria malament preguntar-li al Montilla què li semblaria que el President de l’Estat Espanyol viatgés en Low Cost. Crec que la resposta seria bastant aclaridora. En un altre ordre de coses m’ha alegrat el dia veure la cara del Carles Martí a l’Avui al costat de la Maite Fandos (presidenta de comissió!) en aprovar-se la regulació de la publicitat institucional i la despesa en anuncis de l’Ajuntament!!! Quin personatge aquest Carles Martí. He pogut llegir unes quantes de les seves intervencions que es recullen en les actes de sessions municipals que afectaven al tema del carrer Carabassa. En lloc he vist un home més prepotent i més sectari.  Segueix sorprenent-me la seva visió de la democracia, ahir en veure’s sotmès a la voluntat de l’oposició majoritària ha exclamat: "La majoria dels vots no tenen prou potestat per executar l’acció de govern". Colleu-lo ben fort, feu-me feliç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!