El bloc d'en Titot

Francesc Ribera

31 de juliol de 2008
3 comentaris

Ara m’agrada!

El juliol ha estat fluix de concerts. Ja sabeu que a mi m’agrada molt fer-ne, que no hi ha res  que m’agradi més. Però per sort sóc una persona positiva i aquesta inactivitat de concerts m’ha permès concentrar-me en el disc nou d’Aramateix. Queden dotze dies per començar els enregistraments i m’estic gravant a sobre.
Aquest cap de setmana fa goig.
Divendres duré en Cantimplora a Roses, aprofitant que l’endemà presentem el “Moragues/Basset 300anys Tour” a la Ciutadella. Serà el tercer cop que hi canto, és un espai espectacular. Recordo que va ser allà on, amb el David Rosell, esperant fer proves de so de Brams, vam enllestir la cançó “Quan surt el sol”. La lletra l’havia estat escrivint a la casa que té l’actor Pere Eugeni Font a Olost de Lluçanés, uns dies abans.
Som els primers de tocar, a les 10 del vespre i amb puntualitat rigorosa.
Després marxem pitant cap a Castellfollit de la Roca (La Garrotxa) on també presentem el “Moragues/Basset 300anys Tour” en un concert que organitza la gent del rotllo d’allà, el Col·lectiu La Greda.
Diumenge ja marxo cap a Formentera, el dimarts hi toquem amb Mesclat. Són les Festes de Santa Maria. Ara feia anys que no hi tocava. Hi he anat un parell de cops amb Brams, un o dos més amb Mesclat i fins i tot hi he acompanyat en Josep Maria Cantimplora. També me n’hi vaig anar un parell de mesos quan vaig acabar els discos “Energia” de Brams i “Guillem de Berguedà, obra completa musicada”, que curiosament van acabar-se el mateix dia.
Ara em comença a agradar l’estiu, comencen els concerts i comença la gravació: comença la bogeria: m’encanta!!!

  1. Ja ho saps, llavors per mi també comença!!! Gràcieeeesss!!! :D:D:D 

    Per mi estiu és sinònim de Mesclat i Aramateix!!!  Jahaja!!!  ^^

    Ens veiem en aquest estiu que comença ya, i que duriiiiii !!! xD

    Unpetonàs! 😉 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!