Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

De la foscor al sol

En aquests díes de foscor, mal temps, pluja, fred, neu, vas cercant la llum viva del sol. Per deferència dels amics cellerers, he trobat un videoclip amateur dins aquest món de YouTube, i finalment sí he trobat el sol. És poc corrent veure videoclips orginals, molt ben fets com aquest, i que us recomano fortament. El seu autor és de Blanes. És un esclat d’optimisme, amistat i amor. Ja us podeu imaginar la cançó ‘escollida: — –  Qualsevol nit pot sortir el sol’ de’n Jaume Sisa – –


  1. Jo, també hi he entrat…després del meu germà “Mortadelo”. També he passat per tots els contes, els he tornat a recordar un per un, igual que pel cinema. Un videoclip magnífic i que només el podia penjar, una persona genial com tu. Gràcies, molt acollidor. M’ha alegrat aquest dia de pluja!

  2. No t’he dit res el dematí, frissava. Ara vénc per dir que un amic ha fet licor de picornells (rossinyols); demà me’n du. Si és bo, en podrem fer. Enguany n’hi ha molts de picornells. D’esclata-sangs, no.

  3. Una vertadera joia.la cançó de’n Sisa i les ombres xineses dels convidats. Jo també vinc , he sentit que hi estava convidada. Hi surt el llibre que ens vas regalar, els cellerers són una passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.