Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

7 de setembre de 2007
4 comentaris

Presentacions de Nació.cat a Barcelona, Tortosa i Sant Boi

Uns informo dels actes de presentació del llibre Nació.cat.

L’Onze de Setembre em trobareu al passeig Lluís Companys de Barcelona, en l’espai de l’Òmnium Cultural, on es veu que m’haig de dedicar a signar llibres (quina vergonya!). He rebut un correu electrònic de l’entitat i entre el llistat d’activitats de la Diada Nacional hi figura aquesta: "De 12.30 a 14.00h: signatura d’exemplars de Nació.cat, primer títol de la col·lecció Els llibres de l’Òmnium, amb el seu autor, Saül Gordillo." Per cert, aquí trobareu els 200 noms de la catosfera i el sorteig de 50 exemplars de l’Òmnium. (Hi ha blocaires encantats amb el sorteig.)

La presentació del llibre a Barcelona es farà el dimarts 2 d’octubre a les 19.00h a la sala d’actes de la seu nacional d’Òmnium Cultural (Diputació, 276, pral.), lògicament amb entrada lliure. Està previst que hi assisteixi José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya i ministre d’Indústria en l’època de la candidatura del domini.cat; l’autor del llibre; l’economista Ramon Tremosa [web], autor del pròleg del llibre; l’editor de Mina Pere Tió, i un representant de la Fundació puntCAT encara per determinar.

La presentació més propera, però, és el 22 de setembre a Tortosa. L’Ebresfera ha organitzat conjuntament amb el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya la presentació del llibre a Tortosa. L’acte se celebrarà el dissabte dia 22 a les 12h a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (c/ de la Mercè, 6), espai que va acollir l’Ebrebloc. La presentació comptarà amb la presencia de l’autor, acompanyat dels destacats blocaires ebrencs Gustau Moreno [bloc] i Daniel Gil [bloc].

La Xarxa Santboiana de Sant Boi de Llobregat ha organitzat per al divendres 5 d’octubre a les 20h a Cal
Ninyo
(carrer Majó, 43) la presentació del llibre, en què m’acompanyaran Ferran Cobo [bloc] i Enric García, president del Consell del Barri Centre. (Per cert, la Xarxa Santboiana també figura entre els 200 noms de la catosfera.)

  1. Enhorabona pel seu llibre, tanmateix em fa l’efecte que es quedarà a "meitat de .CAT", sense pendre en compte l’esforç d’institucions i particulars valencians per normalitzar el CAT més avall de l’Ebre. Però bé és un "efecte".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!