Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

15 de març de 2007
6 comentaris

Televisió de Catalunya per Internet

Com escriu Laureà Folch, Sempre ens quedarà Internet

  1. Aquest "país valencià", valència, o com cony li vulguen dir, es un desastre.
    Recordo que fa anys jo encara rebia per satèlit (que no per analògic) la tv3. Era l’unic canal interessant que trobava, perque clar, entre tv3 i canal9 crec que l’eleccio està més que clara.
    Va arribar la 6 (o la 4) i la senyal va desaparèixer.

    Ara que per fi puc tenir Ono amb digital, tot esperant poder gaudir de la programació de tv3 amb bona qualitat i em trobo amb això!!!

    i una merda!!! On he d’anar a firmar perque deixen en pau les televisions i es dediquen al que es la seva feina: inaugurar coses abans d’hora i donar petards als menors de 12 anys. Perque com va dir un senyor de València: A mi cuñao le faltan dos dedos…y no pasa nada!!!

    Fora Rita pero ya!!

  2. O siqui que ens hem de conformar amb olimpíades de pa sucat amb oli i també a la marginació dels mitjans de masses, oi?

    Avancem o anem quedant-nos arraconats a la trinxera de la resistència "identitària"?

    Mal vent se’ls endugui a tots els espanyols de les Generalitats i de més enllà.

    salut!

  3. La TV3 es veu al País Valencià des dels seus inicis gràcies a la iniciativa de molts valencians que pagaren bons per a muntar els repetidors i, sobre tot, al que va pagar el govern de CiU per acabar-los de pagar (que va ser la major part de l’import). CiU va defensar a TV3 al PV en l’època en que el PSOE volia tancar-la (negociant a canvi de suport a Madrid). Després, amb el PP, es va pactar al Majèstic que no la tanquessin, per això ha durat 10 anys més.

    En canvi, ara, amb el PSC a la Generalitat catalana i el PP a la valenciana, s’ha possat ràpid d’acord per tancar-la. Amb el suport inestimable de Montilla en la seva època de ministre del ram.

    Ara Montilla és president gràcies a Esquerra.

    Utilitzarà Esquerra aquesta capacitat d’influència per impedir el tancament de TV3 al PV, de la mateixa manera que CiU sempre ho va impedir?

    Veurem si n’hi han diferències reals a l’hora del fets i no de les paraules.

  4. És això i no la política el que els catalans necessitem, solucions i no problemes, il.lusió i no pas decepció, construir i no destruir. Felicitats per la iniciativa, em trec el barret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!