Nou repte professional

Els periodistes mai no hem de ser notícia, però aquest dimecres m’ha tocat ser-ho. Ha estat un dia molt especial, per l’allau de correus i les felicitacions telefòniques rebudes. El mòbil no ha parat a partir del moment en què Comunicació21 ha publicat la informació; ràpidament s’ha afegit Vilaweb i posteriorment Telenotícies-Catalunya Informació.

Després de 17 anys vinculat a El Punt, havent dirigit les edicions del diari al Maresme i a Rubí, havia arribat el moment de tancar una etapa. El repte professional que se’m planteja a l’Agència Catalana de Notícies és enormement il·lusionant i engrescador.

Aquesta nit m’he emocionat en llegir l’apunt Felicitats, Saül, del periodista i actual candidat a l’alcaldia de Girona i diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Carles Puigdemont. L’amic Carles ha estat, precisament, una de les ànimes de l’ACN. Després he llegit Bon projecte per a Saül Gordillo, del company Eduard Batlle, periodista d’El Punt. El blocaire republicà Lluís Pérez també es pren la molèstia amb Felicitats, Saül.

Gràcies per les vostres paraules. Gràcies a tots.

Actualització:

Nació Digital

El Punt

Tribuna Catalana

Racó Català

Vilaweb Calella

Vilaweb Pineda

Hèctor Montero: Saül Gordillo, nou director de l’ACN

Marc Vidal: En Saül i la patata

Antoni Soy: Felicitats Saül

Juan Varela: Gordillo, director de la Agencia Catalana de Noticias

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *