Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

20 de febrer de 2007
6 comentaris

Interessants novetats blocaires (9)

A través d’Ivan Aranda [bloc] sé del bloc que estrena l’alcaldable d’ERC de Canet de Mar, Òscar Figuerola. Sense marxar del Maresme, anunciar que el candidat del PP de Malgrat de Mar Miguel Muñozbloc, i és dels pocs polítics d’aquest partit, juntament amb un altre nou blocaire del PP, l’alcaldable de Canet de Mar Martín García [bloc]. M’avisa el periodista Albert Serrano, autor de Malgrat Confidencial. Al Maresme mateix, hi ha el bloc de l’alcaldable d’ERC a Vilassar de Mar, Damià del Clot.

El blocaire Ramon Bassas, del PSC de Mataró, em fa saber que la militant de la JSC Ana M. Barrera s’incorpora a la xarxa amb el seu bloc. El dirigent local de les joventuts, Javier Naya, li dedica l’anotació Ana Barrera. A Mataró, l’exregidor socialista Sergi Bonamusa canvia d’adreça i de bloc. També canvia d’adreça el regidor Joaquim Fernàndez, home fort de CDC a Mataró, que es passa al Blogger amb aquest bloc. Sense marxar de la capital del Maresme, anunciar que el vicepresident del Parlament de Catalunya per CiU, el mataroní Ramon Camp, també obre bloc. Camp és una de les més altes institucions de la federació nacionalista en l’actualitat.

Saltem al Vallès Occidental. Via Lluís Soler [bloc], regidor d’ERC de Viladecavalls, sé de l’existència del bloc del president local dels republicans a Rubí, Xavier Corbera, amb domini .cat i tot. A la mateixa comarca hi ha un altre republicà amb diari personal a la xarxa: l’empresari i militant d’ERC de Sabadell Jordi Cuixart [bloc]. A través de la diputada al Congrés Lourdes Muñoz [bloc], que anuncia la creació de la Bloquesfera de Dones Socialistes, vaig a parar al bloc de la també parlamentària socialista al Congrés Dolors Puig, de Terrassa i també regidora. A Viladecavalls, l’exalcalde Fèlix Farré, de CiU, també s’anima a obrir bloc.

El candidat de CiU a l’alcaldia de Sant Just Desvern, Llorenç Rey, estrena bloc i s’afegeix a Blocs.cat. Al Baix Llobregat, també incorporo Marc Seró [bloc], alcaldable de CiU de Gavà. El president d’ERC a Castelldefels, Esteve Sebastià, també té bloc.

Una novetat ecosocialista és el bloc de Josep Torrecillas, membre de la secretaria política d’ICV de Mollet del Vallès.

A les Terres de l’Ebre, els diputats de CiU al Parlament Francesc Sancho i Xavier Pallarès han posat en marxa una bitàcola conjunta: Ebrediputats.

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Vic, Àngel Andreu, entra amb bloc a la xarxa republicana.

A les terres de Ponent, a Lleida, trobem el bloc de Jordina Freixanet, secretària de la federació de la JSC a les comarques de Lleida. A la capital del Segrià també descobrim el bloc del professor i afiliat de la CGT Jose Martín Tello.

A Igualada, el militant d’ERC Oriol Solà també té bloc.

A Santa Coloma de Gramenet hi ha el militant de Maulets Aitor Blanc, també amb bloc. A la CUP de Vilafranca del Penedès hi ha un nou blocaire, en Cesk Freixas, que acaba de ser el salt cap al nou bloc de MésVilaweb. Un altre blocaire cupaire és Josep Surroca [bloc], de Torroella de Montgrí.

La candidata d’ERC a l’alcaldia de Girona, Cristina Alsina, obre bloc, amb les plantilles corporatives dels independentistes. Incorporo també el bloc de l’alcalde de l’Escala i diputat de CiU al Congrés, Josep Maria Guinart.

Del País Valencià m’arriba una tongada de bitàcoles del Bloc Nacionalista Valencià, gràcies a l’Enric Gil [bloc], que ja ha superat les 40.000 visites. Es tracta de Paco Blay [bloc], alcaldable d’Alcoi; i Rafel Carbonell [bloc], el número 2 de la candidatura. A Carlet, hi ha un altre militant i regidor del Bloc, Xavier Hervàs, amb bloc. A la Plana Baixa, a Nules, el president territorial d’Esquerra David Peix també té bloc.

A les illes trobem el bloc del candidat del PSM a la batlia de Sa Pobla, Sebastià Gallardo. També el bloc de l’alcaldable d’Unió Mallorquina a Palma, Miquel Nadal. El secretari d’Organització del PSM Magí Moranta també forma part de la catosfera amb aquest bloc.

Apareix Hereus d’Els Àngels Confidencial, com a continuïtat d’un confidencial que agradava al periodista d’El Punt Salvador Garcia-Arbós.

Gràcies, Bernat Costas [bloc], alcaldable republicà de Tordera, per la floreta que em dedica en el seu apunt Oleguer.

Afegeixo al meu quiosc virtual Món Divers, una pàgina per a les nacions sense estat (notícia a Tribuna) que pretén emetre el seu missatge i a la qual cal donar la benvinguda. I Això toca, el web d’ironia, vídeos i actualitat renova el seu disseny.

  1. Enhorabona per la notícia que publica Vilaweb, Saül. Ja ens en donaràs detalls. L’ACN necessita un impuls i també fer apostes atrevides. Segur que li donaràs una bona empenta. Però no deixis la catosfera! Una abraçada.

  2. Per fí ha donat resultat el fet de llepar tant el cula ERC. Per fí t’han enxufat a dirigir un mitjà públic (tenen el 70%)
    Visca la menjadora. Ara ja no cal fer la comèdia de que ets un periodista. Ets premsa de partit.
    Saül Gordilla, bajo las òrdenes de Montilla!

  3. Felicitats Saül!!! Al final el temps situa cadascú al seu lloc, i els fets: el teu nomenament com a nou director de l’Agència Catalana de Notícies, evidencien que les teves defenses a ultrança del tripartit i a ERC particularment, inclouen la crítica gratuïta i destructiva al ex-conseller Carretero no ha estat gratuïta. Ara Saül ja no et podràs ofendre quan alguns afirmem que ens un periodista a sou de determinats punts de vista. Em congratulo de què les màscares finalment hagin caigut!!!

    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!