Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

8 de febrer de 2007
2 comentaris

En Jaume Batlle

Tornava del metge quan he sentit la notícia per Catalunya Ràdio. M’he quedat consternat. Vaig conèixer en Jaume Batlle poc després que CiU l’elegís com a candidat a l’alcaldia de Premià de Mar. Crec que era el 2003. Vam dinar plegats a l’Atlàntida, de Vilassar de Mar, i li vaig fer un retrat per a una sèrie d’alcaldes i alcaldables del Maresme que vaig publicar a El Punt amb il·lustracions de la dissenyadora Lorena Sànchez. Demà la buscaré. Va guanyar les eleccions i va ser investit alcalde, com a independent per Unió. Era un alcalde atípic. Governava amb ERC i s’entenia amb ICV, a l’oposició. El seu pas per la política era circumstancial, i no actuava com un polític estricte. Tot el contrari. Sempre deia que ell no feia política.

No el vaig arribar a conèixer en profunditat perquè poc després d’assolir l’alcaldia jo vaig deixar de treballar al Maresme. I llavors només coincidíem en algun acte puntual i, bàsicament, les nits que ell s’escapava fins a Calella. Recordo més d’un gintònic amb en Jaume a la barra de la Sala, tot fent-la petar. Era planer i extrovertit, de tracte molt agradable. Diria que era una bona persona. Un bon paio, vaja. I tot i no reconèixer-se com un polític estricte, crec que aquest empresari del sector de la flor hi va posar més seny a l’Ajuntament de Premià de Mar que no pas altres càrrecs amb llarga vocació política.

Volia expressar el meu condol a la família, amics i conciutadans. Sento la pèrdua.

Actualització:

Joan Ribet: Dol per la mort de l’alcalde

Martí Rosselló: Jaume Batlle

Andreu Francisco, alcalde d’Alella (ERC): En memòria de Jaume Batlle

Joaquim Fernàndez, regidor de CiU de Mataró: A la política hi ha poca gent com en Jaume

Àngel Pagès, regidor d’ICV de Premià de Mar: Jaume Batlle i Document sonor excepcional en memòria de Jaume Batlle

Bernat Costas, alcaldable d’ERC a Tordera: Jaume Batlle

Hèctor Montero, dirigent de les JERC de Pineda de Mar: Jaume Batlle: d’activista a víctima de la N-II

Josep Jo, alcalde de Dosrius (PSC): Dol pel company Jaume Batlle

Ramon Bassas, tinent d’alcalde de Mataró (PSC): Batlle in memoriam

  1. Si no trobes el retrat, fes-me un toque i t’el passo.
    Un dijous d’aquests anirem a fer un arròs a CalTioJoan eh!
    1petó!

    El meu condol per a la famíia de Jaume Batlle.

  2. En Jaume l’han mort els polítics inútils que no han pres encara cap solució a la N-II. Ell va lluitar i reivindicar el trasllat de l’N-II i la gratuïtat de l’autopista, perquè hi havia molts morts i sobretot de motocicletes, havia lluitat per la mort dels demés, però ha estat aquesta mateixa N-II, que els inútils no han solucionat, la que s’ha endut la seva vida (i en una motocicleta). El més trist és que la N-II continuarà enduent-se vides dels habitants del Maresme, però això no es solucionarà fins que una d’aquestes víctimes sigui un d’aquests polítics inútils o un dels seus familiars. Per desgràcia auqests inútils són lluny del Maresme i en Jaume només serà un número més en l’estadística que a final d’any, aquests inútils, ens tiraran en cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!