Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

27 de gener de 2007
10 comentaris

“Per un aeroport intercontinental a Barcelona”

La setmana passada dèiem que ha arribat L’hora de la veritat per a l’aeroport del Prat. I així és. L’aeroport del Prat, que creix, es juga el futur. [La Vanguardia: Iberia quiere la terminal sur de El Prat pese a reducir su actividad en Barcelona i, l’endemà: Star Alliance se perfila como favorita para ocupar la terminal Sur de El Prat] Aquesta notícia d’El País: La Generalitat y el sector piden vuelos intercontinentales en la T-Sur de El Prat posa de manifest que el govern català no les té totes, i desconfia d’una AENA i d’un Ministeri de Foment que pensen bàsicament en Barajas. El centralisme té aquestes coses. El llibre del professor Ramon Tremosa [web] i aquest recent article a l’Avui [pdf] en són la prova.

És per això que el blocaire Marc Arza, un jove empresari del camp de Tarragona, ha iniciat la campanya a la catosfera Per un aeroport intercontinental a Barcelona, en què convida els internautes a enviar una carta model a AENA per correu electrònic. (Serveixi aquesta anotació com a adhesió personal.)

Aquí algunes adhesions que he recollit:

-Joan Arnera: Star Alliance al Prat (campanya d’en Marc Arza Nolla)

-La trappola: Campanya: Per un aeroport intercontinental a Barcelona

-Sílvia Martínez: Per fer-ho córrer

-Xavier Cima (CDC): Campanya: Per un aeroport intercontinental a Barcelona

-Tresinores: Campanya: Per un aeroport intercontinental a Barcelona

-Borinotus: Campanya a favor d’un aeroport intercontinental a Barcelona

-Dessmond: Campanya: Per un aeroport intercontinental a Barcelona

JNC Sabadell: Per un aeroport del Prat internacional

Narcís Sastre (ERC): Campanya: Per un aeroport intercontinental a Barcelona

Carles Puigdemont (CDC): Campanya per l’aeroport del Prat

Xavier Febrer (CpC): Per un aeroport intercontinental a Barcelona

  1. Saül,

    En Carles Campuzano, la Rosa de Sang, Odalric, Josep Barbera, Albert Baranguer i Josep Amilcar també s’han fet ressó de la campanya als seus blocs.

    De tota manera alló important és que el correu vagi corrent i AENA en rebi més dels dos centenars rebuts fins avui.

    Gracies,
    Marc

  2. Benvolgut Saül Gordillo,

    Veig com amb entusiasme tu i d’altres persones insten a AENA i als organismes pertinents a fer de l’Aeroport del Prat (que de fet està situat al terme municipal del Prat, i crue-me que ho notem força) un aeuroport internacional com déu mana.

    Jo, ja li dic ara mateix que NO. Que la gent del Prat no el volem l’aeroport internacional, ni el nacional, ni el local. No volem cap aeroport a casa nostra, ens l’hem hagut de menjar amb patates gràcies a la irresponsabilitat dels governs de CiU i del Tripartit (PSC-ERC-IVC). Però no ens l’hem menjat de gust sinó amb protestes en defensa del Delta del Llobregat, contra la tala de 40.000 pins, la destrucció de zones de conreu, la destrucció d’aqüífers, i un llarg etcètera.

    En alguns els semblarà ridícul que quatre vilatants de carrer amb aires d’ecologistes puguin opinar sobre com ha de funcionar el gran aeroport de Barcelona. La nostra pretensió, no va més enllà de voler decidir sobre la nostra qualitat de vida i la preservació del nostre territori.

    El convido a vosté sr. Saül Gordillo a fer un ruta pel Prat, i pel conjunt del Delta. Visitarà part del Port de Barcelona (si també la zona del moll que es va enfonsar), l’Aeroport de Barcelona, una destacamant militar, un camp de golf d’èlit (que no és per una de les poblacions amb menus renda per càpita de Catalunya), la Depuradora, la Dessaladora.. i podríem seguir. Ah! si vol també li ensenyem com han desviat el riu i com ara allò és una gran dàrsena on l’aigua salada arriba més de 5km riu amunt. En definitiva si vol veure la ‘Ciudad de las Infraestrucuras’ vingui al Prat.

    L’insto ara a replantejar aquesta campanya. I li asseguro també que si fa la visita, decidirà suspendre-la al complet.

    Xavier, un jove pratenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!