Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

10 de gener de 2007
66 comentaris

Això és un festival

Sóc a l’estudi de RAC1 amb la colla del Minoria Absoluta. Aquesta gent s’ho passa teta. Fan una enveja tremenda, i crec que això és compartit per milers d’oients del programa. M’ho acaben de dir en Joan Camp i en Guillem Sureda, del Racó Català, que són dins de l’estudi entre el públic. L’Empar Moliner, que, per cert, va ser blocaire per a El País durant la passada campanya electoral catalana, ja ha arribat i també participarà en la segona hora del Minoria.

  1. Aprofito per felicitar en Saül, a qui sempre he considerat periodista blocaire de referència i  proa de la catosfera sobiranista. Gràcies també a l’equip del Minoria Absoluta per dedicar aquest espai als blocs. Tenim un gran futur.
    I visca la Xarxa de Blocs Sobiranistes!

    Xavier Mir

  2. Us estic escoltant a la feina des de Bilbao. Estic intentat que els companys em deixin posar el programa amb l’altaveu (i no em els auriculars), però no em deixen amb l’excusa que només entenen en Rajoy, en Zapatero, en Zaplana i la Fernández de la Vega. Felicitats pel programa i bona feina amb el blog.

    Salutacions

  3. Pel Google t’apareix aquest:
    http://saulgordillo.bloc.cat

    No crec en la Catosfera, a l’igual que no existeix cap terme per definir els blocs d’una nacionalitat (françosfera, anglosfera, espanyolosfera,…). Internet no té nacionalitat. Però sí que serveix per a expressar sentiments.

    Felicitats per l’ONDAS a Minoria Absoluta. jeje

  4. Això dels blocs confidencials no és seriós en els polítics, que surtin a dir les coses a la cara i davant de tothom sense por. És una eina que encara que no ho sembli perpetua més aquesta farsa política de la democràcia que ens han muntat

  5. Bona idea això de bloc i ràdio a l’hora. Ara podem dir que que volguem per la xarxa sense el sedàs de les subvencions.

    Xavi [Blocaire i adicte al bloc d’en Saul]

  6. T’han preguntat que vol dir blog. És un neologisme:

    ca  bloc, m
    es  bitácora
    es  blog
    fr  blogue
    fr  carnet Web
    en  blog
    en  weblog

    Definicions
    ca: Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s’actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.

  7. T’han preguntat que vol dir blog. És un neologisme:

    ca  bloc, m
    es  bitácora
    es  blog
    fr  blogue
    fr  carnet Web
    en  blog
    en  weblog

    Definicions
    ca: Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s’actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.

  8. Saül, et sentia a la ràdio del cotxe i m’he jugat el carnet per punts per arribar a temps per deixar-te aquest comentari i felicitar-te per la teva feina. Records al Maragall i vigila amb aquests de Minoria que la saben molt llarga.

    Salut,

  9. he sentit que comentaveu d’on ve blog…
    Blog es l’abreujatura de Web Log en angles i Log és Diari d’abord (en nautica).

    El millor programa de radio!!!

    Una abraçada

  10. Salut, felicitats i per molts anys company! Aquest és el camí, aquest és el futur i el demés són collonades… Sort, pit i collons!

  11. Saül, nosaltres tenim un petit estudi de disseny gràfic, tenim pagina web. Tu creus que també podem potenciar la nostra feina realitzant un bloc?

    t’escoltem per internet!!! molts records
    joel

  12. Felicitats pel projecte, Saül

    Per la gent de minoria, que fàcil és criticar la dreta i que difícil donar una informació veraç del què passa a la revolució bolivariana de Venezuela, eh?

    Hugo Chávez escollit 9 vegades democràticament

  13. Felicitats a tu i al minoria, però…

    M’agradaria recordar-lis que en les seves imitacions del Saura el deixen com amic dels okupes i crec que ja fa temps que queda clar que no és així.

    Aquest matí els mossos han desallotjat il·legalment una casa okupada anomenada can Mireia.

    A mi em recorda més a Harry el Brut això de fer coses il·legals…

  14. Vaig coneixer els blocs fa poc, però m’han captivat del tot. Crec que és una eina de comunicació, d’expansió d’idees, de creació de nous reptes,…
    Les memés, els relats conjunts,… fan que es vagi creant una gran xarxa blocaire.

  15. Felicitats per aquest protagonisme mediàtic que estàs adquirint aquests últims dies!
    Sort que algú sap valorar-te i reconèix la feina que d’altres no deixen fer-te.

    Records a en Toni Soler… i Força Penya!!!

    Una abraçada des de Pineda.

  16. El millor dels blocs és que no es cobra per escriure i això és l’única manera de dir la veritat, si no, dius el que vol dir el que paga

  17. Pues jo estic passant-lo malament , des de l’exili no puc escoltar-vos. Però pels comentaris m’imagino que us esteu passant molt be.

    Endavant i salutacions des de Alemanya

  18. t’he escoltat pero només una part, la última – coses de la feina – i veig que no tan sols has sobreviscut sinó que aquesta patoleia t’han contagiat la seva "joie de vivre".

  19. Molt Bones Saül!!

    Sóc el de vermell que apareixo darrere els teus amics del Racó Català!! Quina gràcia veure’m en el vídeo!

    Felicitats pel blog aquest, els teus amics m’han aclarit una mica de què anava i té molt bona pinta, ja remenaré!! De fet també, olé per l’entrevista!! (he estat atent, eh? Per això no només sé de què va pels teus amics…)

    ps. Estaven bons o què els borregos? Quants te n’has menjat??? jejeje!!

    Una abraçada!

    Martí.

  20. Hei Saül, felicitats per l’entrevista i per tot aquest temps de feina tremenda sobre la actualitat política i blocaire. Jo em vaig perdre l’entrevista. No saps on es podria escoltar?

    Salut i ànims!

    marc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!