Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

4 de desembre de 2006
2 comentaris

Blocaires d’ICV i ERC contra el Quart Cinturó

L’ecologista i portaveu d’Els Verds-Esquerra Verda, en coalició amb ICV, Antoni Garcia [bloc] va assistir a la manifestació d’ahir contra el Quart Cinturó. A l’anotació Per la millora del transport públic i la defensa de la natura: no al IV cinturó, Garcia demana al PSC que en prengui nota, de l’èxit de la protesta, i derivi la inversió d’aquest projecte al transport col·lectiu. El portaveu d’ICV a l’Ajuntament de Vic, Xavier Tornafoch [bloc], també manifesta la seva oposició, amb l’apunt Ni el Quart Cinturó ni la MAT.

La diputada d’ERC i exconsellera de la Generalitat Anna Simó [bloc] escriu El Quart Cinturó. El regidor republicà de Viladecavalls Lluís Soler [bloc] s’alegra de l’Èxit de la manifestació d’avui.

Reaccions blocaires a la manifestació d’ahir [Vilaweb: Èxit de participacióen la protesta contra el Quart Cinturó]. Blocs No al Quart Cinturó i Informació Sabadell

(Actualització: El blocaire Cesc Poch, conseller nacional d’ERC i secretari general de la UGT a Osona, ha penjat a l’anotació amb vídeo  La Isial a la manifestació contra el Quart Cinturó. També trobareu informació a SocialCat: La manifestació contra el Quart Cinturó i l’acord de Govern)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!