Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

5 de desembre de 2006
8 comentaris

José-Josep-José

El 1980, al número 44 de la candidatura del PSC al Parlament de Catalunya que encapçalava Joan Reventós Carner apareixia un tal Josep Montilla Aguilera, el mateix que lidera la candidatura del 2006 com a José Montilla Aguilera.

Gràcies, Xavier.

  1. Manuel Fuentes. Ara Manel Fuentes.

    Arturo Mas. Ara Artur Mas.

    Johan Mühleg. Abans Juanito. Ara Johan Mühleg.

    Cesc Fàbregas. Ara Chec?!?, Coño Paco!!!.

    Abans Michael Jordan. Ara Air Jordan.

    Fem llista?. la vida gira, com el dragon  khan…

  2. Saul, 2 assumptes que reclamen la teva atenció:

    1) Delirant carta al director de LV d’ahir on la família Porcioles defensa l’honorabilitat de l’alcalde falangista-especulador i explica que va estimar molt Catalunya.  Tot això a compte d’un articlet que explica perquè l’antimonument que li va dedicar en Brossa porta més de 10 anys sense merèixer un emplaçament públic. El contrast entre les figures d’en Brossa i (de) Porcioles és d’aquell de foto i negatiu. 

    2) La campanya no-identitària de LV a compte de l’estanquera o bandera espanyola d’en Puigcercós.

  3. Hola Saül, a títol informatiu, dir-te que la legislació especifica que la documentació per a tramitar les llistes electorals ens diu que, aquesta, s’ha de presentar “con los nombres y apellidos tal cual aparecen en el DNI”, segons expliquen al web otrademocraciaesposible.net. Una cosa diferent és que cadascú vulgui o pugui catalanitzar administrativament el seu nom. A ningú no se li pot obligar a fer-ho. I molta gent pot haver decidit mantenir el seu nom en la llengua en que els seus pares li van posar (per que li agrada més el seu nom en espanyol, per respecte als seus pares o al seu origen, com a record que en el passat no es permetia posar el nom en català o, fins i tot, per les dificultats que encara hi ha per a poder-ho fer). Si José Montilla es va fer posar Josep en el passat, va ser perquè legalment ho podia fer o perquè aleshores es va cometre una irregularitat administrativa per part d’algú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!