Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

22 de novembre de 2006
14 comentaris

200.000 visites

Avui arribo a les 200.000 visites des que MésVilaweb va instal·lar un comptador a mitjans juliol. El juliol i l’agost van ser mesos d’escassa activitat, però a partir de setembre es van incrementar les actualitzacions i les lectures (l’eina no em permet diferenciar les visites úniques de la resta). Gràcies a tots vosaltres per passejar-vos per aquest bloc, i als més actius gràcies per participar en el diàleg diari en què s’ha convertit aquesta pàgina. Gràcies per entrar, tafanejar, aprofundir i discrepar, arribat el cas. D’això es tracta.

[Dos anys fent bloc]

[Generació bloc]

[Diari Republicà: La generació bloc normalitza el país]

[Diari Maresme: Saül Gordillo]

[saul.cat]

  1. Felicitats per la constància i per la feinada que comporta fer un seguiment de la cada cop més àmplia catosfera política catalana. Per mèrtis propis t’has convertit en un referent. Força i endavant.

  2. Les gràcies són teves totes, Saül. Gràcies a tu i de resultes de la teva acurada feina que tots els que voltem per la Catosfera podem gaudir d’informació de primera mà i d’un lloc de debat obert. Formes part del meu rànquing de visites obligades i diàries, el que espero i dessitjo que sigui per molts anys i moltes visites.

    Endavant, Saül!!!

  3. a part de ser un referent, ets el nexe d’unió a catosfera.

    200.000… mare de déu! jo aquest mes arribo a les 10.000, i ja se’m fa gros…

  4. Gràcies a vosté Saül, en el meu cas em llevo cada dia a les sis del mati, per, entre altres coses lleguir diariament el seu bloc. Mil gràcies i endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!