Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

2 de setembre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Pio Moa identifica Gallardón amb Rubianes

El Plural / Política

V. O. d’aquesta notícia: http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=6478

  POLÍTICAOtras notícies | nviar Enviar | mprimir 02/09/2006

Acusen l’alcalde que recolzi l’actor de la "puta Espanya"

Pio Moa identifica Gallardón amb Rubianes

ELPLURAL.COM

Piadós Moa no ha trigat a pujar-se al carro de la polèmica oberta per Libertad Digital, on col·labora habitualment, en relació amb l’estrena a Madrid de l’obra dirigida per l’actor català Pepe Rubianes, "Lorca somos todos". El diari de Federico Jiménez Losantos va culpar Alberto Ruiz Gallardón de cedir el teatre Espanyol a l’"actor que va insultar greument als espanyols". Moa interpreta que el suport de l’alcalde de Madrid a Rubianes es deu al "centrismo" que ambdós tenen en comú.

    "Gallardón ha cedit el Teatre Espanyol, sufragat per tots els madrilenys, a aquest tal perquè representi en ell el seu panfletet. Perquè en Gallardón és un centrista, limítrof amb el PSOE no menys centrista. I aquest tal també ho és, indubtablement. Entre centristes s’entenen. La cultura, ja se sap, escriu l’historiador de capçalera de la dreta en el seu blog.

    Una "gallardonada"

  • Moa no ha estat l’únic en aprofitar l’estrena a Madrid de l’obra de Rubianes. Periodista Digital considera que és una "gallardonada" més. El diari dirigit per Alfonso Rojo segueix el mateix esquema que havia utilitzat el diari de Losantos el dia anterior: recorda la sortida de to del "lenguaraz Pepe Rubianes" en TV3 mentre obvia les seves disculpes posteriors.

Pedro J., més subtil

També a El Mundo es fa una crítica encara que molt més subtil, ja que va dirigida contra Alicia Moreno, la regidora madrilenya de les Arts. A la secció Vox Populi, el diari de Pedro J. la situa a la baixa per acollir l’obra de Rubianes. "Una elecció imperdonable en un teatre públic".

La persecució contra Rubianes és equiparable a la del nazisme contra els jueus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!