Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

1 de setembre de 2006
7 comentaris

Per al·lusions

Només volia agrair i deixar constància dels comentaris que em fan els blocaires polítics Ramon Bassas (tinent d’alcalde de Mataró i primer secretari del PSC) ["Meme" de blocs]; Joan Antoni Baron (alcalde de Mataró, del PSC) [Polèmica i blocs, Menú d’alcalde i De bloggers]; Aintzane Conesa (regidora del PSC a Sant Cugat del Vallès) [Apunt literari]; Carlos Guadián (militant del PSC i blocaire expert en e-govern) [BlogDay06]; i Antoni Soy (alcalde d’Argentona i vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, d’ERC) [L’aeroport d’una nació sense estat]; el novedós Esquerroscopi [Blog Day 2006]; i l’agitador sobiranista Xavier Mir (independent, d’Arenys de Mar) [El periodista Saül Gordillo beneeix la campanya per un estat propi, Per un estat propi: balanç de cinc dies de difusió, "Jo també vull un estat propi" arriba a la premsa! i Actualitat de la campanya "Jo també vull un estat propi"].

Em comença a preocupar que l’únic mèrit d’aquest bloc sigui l’extens llistat d’enllaços polítics…

  1. Saül, referent al tema de les al.lusions tinc un dubte.
    És licit convertir blocaires en protagonistes d’una història de ficció?
    Tu mateix hi aparèixes reconvertit en un mussol de les marismes enamorat (gastronomicament) de les orugues peludes de Pernambuco, tot això enmarcat en un relat sobre un carabinieri, els sicilians i l’amor en general…és greu?.

  2. En aquests moments tenim: l’opinió pública, l’opinió publicada i l’opinió blocaire. En aquest sentit, el teu bloc sondeja els bloggers de totes les tendències i ens permet saber ens uns minuts què es cou a la xarxa. Sincerament, és d’una gran utilitat.

    Gràcies per la feina que fas!

    Aintzane

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!