Blocs de les Illes: l’agost de Toni Roig (PSIB)

El socialista balear Toni Roig, un dels blocaires polítics de les Illes més actiu, ha tingut una bona pensada aquest agost. S’ha dedicat cada dia a proposar la visita a blocs d’interès. Roig (a la foto, amb Joan Clos) ha fet una mena d’especial estiuenc en format Bloc de Blocs (BdB). Reconec que, almenys fins ara, un parell de bitàcoles que ha destacat les hauré d’incorporar als meus enllaços perquè no les tenia pas controlades. Són les de l’alcalde de Sevilla, el blocaire Alfredo Sánchez Monteseirín, del PSOE, i del també blocaire socialista Luis Salvador, senador per Granada.

Roig, regidor socialista a Ciutat de Palma, fa coses peculiars. Una d’elles, amb força èxit de visites i comentaris, per cert, és escriure al seu bloc a temps real mentre se celebren les sessions plenàries municipals. Amb fotos incloses. Bloc des de la poltrona de regidor, a l’oposició. Una experiència que d’altres edils o electes parlamentaris haurien d’intentar imitar per comprovar la resposta dels seus lectors.

El bloc de Toni Roig (PSIB-PSOE) és dels més actiu i visitat de BalearWeb. Un altre dels polítics balears més dinàmic a la xarxa és l’ecologista Eberhard Grosske, regidor blocaire d’EU-EV també a Palma. Precisament el grup municipal ecosocialista disposa d’aquest fotobloc de denúncia.

A diferència de la majoria de polítics amb bitàcola, Grosske no és gens sectari perquè entre els seus enllaços pots trobar-te el bloc del portaveu del PP a l’Ajuntament, Rafael Durán, que, en canvi, no és recíproc.

Des del diari de Grosske també enllaces amb el bloc de Jordi Bayona, periodista català afincat a Palma, vinculat als socialistes i excap de premsa de Francesc Antich quan el líder socialista balear presidia el govern. Actualment, Bayona propugna diàriament, des del seu bloc, un nou tomb al govern del conservador Jaume Matas, president balear i exministre del PP en els executius de José María Aznar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *