Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

28 de juliol de 2006
14 comentaris

Viatge accelerat cap a l’equidistància

"Votar Mas és votar la Catalunya dels dos bàndols. Votar Montilla és votar la Catalunya de l’enfrontament entre l?Ajuntament de Barcelona i la Generalitat dels darrers vint-i-cinc anys. Per això, votar Mas és votar Montilla. Per això Esquerra incomoda. Perquè per a Esquerra, Catalunya no acaba al Baix Llobregat ni és només Osona i el Berguedà." Ho escriu el secretari general d’ERC i número 2 de la candidatura de Barcelona al Parlament, Joan Puigcercós, en l’anotació titulada Votar Mas és votar Montilla. El viatge de retorn a l’equidistància s’imposa, i a una velocitat de vertígen. Si ERC transmet al seu electorat que està cegament entregada a un segon Tinell, amb José Montilla de President, s’endurà un càstig a les urnes. Ha de tornar, doncs, a distanciar-se dels socialistes i apropar-se a CiU prudentment. Puigcercós ho comença a visualitzar en aquest últim article seu al bloc oficial d’ERC: "(…) som l’única opció per trencar amb aquestes dues Catalunyes. Ho hem demostrat aquests dos anys i mig al Govern de Catalunya. Que preguntin als alcaldes convergents si no estan contents amb la gestió del conseller Carretero al capdavant de Governació. Que preguntin als sindicats pro PSC si no estan contents amb la feina de la consellera Marta Cid al capdavant d’Ensenyament. La feina ben feta té futur i no té fronteres, tampoc ideològiques ni de partit. Votar Esquerra és votar bon govern. Sense sectarismes. Votar Esquerra és votar la Catalunya de tots i totes."

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, anuncia en el seu bloc l’estrena del web oficial del candidat Montilla, no confondre amb el bloc anti-oficial de Montilla (de l’òrbita nacionalista) ni tampoc amb el bloc de suport (de l’òrbita sindicalista i socialista, on, per cert trobareu aquestes adhesions). L’oficial és aquest, i la resta és guerra de guerrilles blocaire amb l’horitzó de l’1-N a la vista.

Aquests dies d’inici de vacances jo faig de santero. Què vol dir això? Doncs que visc, amb tota la intensitat que puc, Les Santes. Avui, per cert, he descobert aquest web de Les Santes.

Jo, però, sóc de Calella (Maresme), i aquest migdia llegia al bloc de la candidata de CiU a l’alcaldia Montserrat Candini l’article Els fets del Far: ètica i política a Calella. Quan he fet un cop d’ull a la premsa m’he topat amb aquest titular d’El Punt: L’alcalde de Calella fa una festa privada al far, un espai tancat al públic. Em sembla vergonyós.

Més novetats blocaires

Avui incorporo al llistat d’enllaços el bloc del regidor d’ERC de Viladecavalls Lluís Soler, que s’afegeix al cada cop més multitudinari col·lectiu independentista a la xarxa, i a qui agraeixo que m’hagi posat com a "bloc interessant".

També incorporo el bloc d’Emiliano Jiménez, que té aquest perfil i es defineix com a liberal conservador. Un més a la (encara residual) comunitat blocaire del PP a Catalunya.

Tres articles

Josep Maria Terricabras: "Les llistes d’ERC"

Eduard Batlle: "Aquest post és gratuït"

Mireia Galindo (pseudònim): "Molta bulla i poques anous (i un rajolí de sexe)"

  1. El "Guerrillero" Montilla confirma en aquesta
    pàgina
    i en aquest
    video
    la seva manca
    de formació acadèmica
    . A més, utilitza la seva condició d’immigrant per
    atreure els vots dels immigrants ("la Catalunya real") i posa Cornellà com a
    model per a Catalunya. "És un crack, un coco, una màquina de pensar…"
    (Maragall dixit), una bellíssima persona
    (eficaç, seriós, recte, responsable, etc.)

  2. Puigcercós a qui vols enganyar? Si vosaltres formeu part del govern decadent de l’Ajuntament de Barcelona amb Clos al capdavant, si tu, Puigcercós, ets conjuntament amb Pepe Montilla l’arquitecte del tripartit.

    Ni trucs de màgia ni equidistància… tripartit!!! I com a tal el vostre candidat real a la presidència de la Generalitat és en Pepe Montilla.

    Salut.

  3. ERC, s’ha equivocat a no recolzar l’Estatut, ara poden venire a donar lliçons d’equidistàcia. De moment que sàpiguen el què volen, després ja donaran llinçons. I sí, els alcaldes de CiU están contents amb la gestió del Carretero, i els sindicats de mestres amb al Cid…, només cal escoltar.los.

  4. No em fio d’en Puigcercós, ni d’ell ni de la majoria de polítics, però d’ell, sempre que el veig, i essent de Sants es més habitual que qualsevol altre polític de primera línia, sempre em fa l’efecte percebre aquell tuf que em fa desconfiar. (un tuf més o menys semblant al que em fa en Duran Lleida, però d’esquerres, evidentment)

    Si fos d’Esquerra no me’n fiaria… i si fos de la resta, em preocuparia la seva "equidistància", no fos que ens sortís rància, si és que aquesta existeix i algú dubta del nou Tripartit(o) i si, ERC no pogué controlar al President Maragall, no crec que ho pugui fer amb en Montilla.

  5. Esquerra ha de deixar-se d’equidistancies. Han de ser independentistes i d’esquerres que per aixo els votem. Al cap i la fi el que passara despres de les eleccions ja esta pactat. A mi no em faran creure que el Mas va pactar l’estatutet retallat a canvi de res. Com s’enten sino que el PSC fagi fora el millor candidat que tenien per possar-n’hi un del que ja diuen ells mateixos que Catalunya no esta preparada per rebre’l?. Aqui s’esta buscant el millor escenari per deixar governar a CIU en minoria sense que aixo pugui perjudicar massa al PSC. Per aixo ERC ha de deixar-se de collonades i estar on ha estat sempre a l’esquerra independentista. A mes, si despres de la retallada de l’estatut en Mas encara no aconsegueix ser president amb el suport del PSC potser que es retiri de la politica per inutil.

  6. "per a Esquerra, Catalunya no acaba al Baix Llobregat ni és només Osona i el Berguedà"

    Doncs ja em dira en Puigcercos on mes els voten. Es al Baix Llobregat on treuen els vots? Una altra cosa es que tinguin deliris de grandesa, que per una altra part no saben controlar, com es vist.

    Aquest no es un pais sino dos, i com mes aviat ho tinguem calr i actuem en consequencia millor per tothom

  7. Gràcies per l’enllaç, Saül, que ara quant hem diguin que soc una pornógrafa analfabeta que fa faltes d’orrtografia els respondré "soc una analista política, que el Saül Gordillo ha triat un post meu" 🙂 Moltes gràcies de debò, un petonàs.

    Mireia

  8. Estic convençut que ERC només té una via per sortir ed les eleccions amb el cap ben alt, i és la de deixar ben clar que ni Mas ni Montilla no seran presidents amb els nostres vots.

    Si algú vol governar Catalunya, que porti la presidència sota el braç. El món n’és ple, d’exemples de presidents o d’alcaldes que pertanyen a un partit frontissa. No fora tan estrany.

    Però que quedi clar que el 90% dels votants d’ERC vomitem amb Montilla i vomitem amb Mas.

  9. Fa temps que vaig prometre als nois de Neopàtria un post sobre la Franja de Ponent, i hem va sortir lo de "La Franja i la granja", que no era ben be un post sobre la Franja de Ponent, bueno total que aprofitant el descans blogaire aquest que m’havia pres doncs que estava jo cercant informació, per escriure al setembre un post sobre els pobles de l’Aragó on es parla català, però un post en plan be aquesta vegada, i vet aquí que hem trobo a Neopàtria aquest missatge

     

    Dijous 10 d’agost de 2006, a les 9.30 de la nit, a la Casa de Cultura de Benavarri, Antonio Viudas Camarasa donarà una conferència, "Defendamos el aragonés ribagorzano de Benabarre".

     

    que en realitat a Benavarri es parla català, i hi havia també un altre missatge amb un enllaç on s’explica quin element està fet l’Antonio Viudas Camarasa aquest, que l’enllaç està escrit en aragonès de veritat, i hi diu que l’Antonio es un element de cuidadu, que s’inventa llengües, i es veu que l’Antonio diu que tot lo que es parla a l’Aragó es aragonès, sense distingir entre aragonès i castellà i català, que son les tres llengües de l’Aragó, i fins i tot s’ha inventat una acadèmia, i tan els que defensen el català a l’Aragó com els que defensen l’aragonès autèntic estan prou enfadats amb aquestes manipulacions de l’Antonio, que a mes a mes ha fet l’academia amb uns que son d’una cosa que es diu FACAO, que aquests de FACAO s’ajunten amb falangistes Democracia Nacional GAV i aixís, que també queden ben retratats, total que m’ha semblat prou greu com per trencar el meu descans blogaire, i me dit a mi mateixa "Mireia, ¿i si anessis a Benavarri a veure en directe aquest friki que es vol carregar les llengües de l’Aragó?, ¿i si ho diguessis al teu blog?", i estic fent la segon cosa i també faré la primera, que la Mireia serà dijous 10 d’agost a les 9.30 de la nit a Benavarri, que es entre Lleida i la Val d’Aran, a la conferència de l’Antonio Viudas Camarasa, qui vulgui que agafi la seva creu i hem segueixi.

     

    http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/08/post-urgent-la-mireia-benavarri.html

  10. He tingut una alegria quan un company blocaire m’ha passat l’enllaç al teu bloc. Em proposava fer un llistat de blocs polítics però n’he tingut prou amb afegir un ellaç al teu bloc.

    Ja pots comptar que seré un més dels teus visitants habituals.

    Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!