Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

20 de juliol de 2006
11 comentaris

El bloc de “Montilla, candidat a la Cheneralitá”

Convergència ja està en campanya a la xarxa. Ha creat l’animació de La caixa negra del tripartit, un document que vaig trobar ahir al bloc de l’escriptor Toni Ibàñez, un blocaire mediàtic que ha dedicat aquesta anotació al bachiller Montilla. El ministre d’Indústria i candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, José Montilla, ja és en el punt de mira dels blocs de militants nacionalistes. El blocaire de Convergència Roc Fernàndez va directe amb Montilla per president? No, gràcies. Fernàndez també ha penjat aquest video en què l’exalcalde de Cornellà de Llobregat acaba dient “Viva España” la nit electoral del 14-M, en la celebració de la inesperada victòria de Zapatero. Una victòria electoral en què el PSC, amb el candidat Montilla per Barcelona, hi va tenir un paper importantíssim. Els resultats dels socialistes a Catalunya van ser decisius perquè Zapatero accedís a La Moncloa.

Deia que la federació nacionalista s’està mobilitzant en la llarga precampanya que ens espera a Internet. El You Tube farà fortuna, i el partit que el desaprofiti serà tonto. A través del video que penja Fernàndez descobreixo el bloc de José Montilla, candidat a president de la Cheneralitá, l’autoria del qual lògicament no correspon ni al propi Montilla ni al PSC. Deia que Convergència està animant la xarxa…

[Salvador Grifell, blocaire de CDC: Pepe Montilla accepta el cara a cara.]

[Toni Dalmau, periodista d’El Punt: La deessa Victòria de CiU.]

[Directori de blocs de militants de CDC.]

[Diari de Montilla.]

[La caixa negra del tripartit.]

  1. Riure de la bona voluntat per aprendre el català és molt propi de la mala llet de molts catalanets curts, que despres només utilitzarà el castellà en el seu negoci. La pela és la pela. Molt convergent tot plegat.

  2. No estaria de més mencionar que tant l’àudio com la foto al carrer Nicaragua del vídeo aquest està penjat a la xarxa gràcies a la gent de cimeraextra.blogspot.com, i que ells van ser els primers en posar-lo en circulació i a disposició de tots els internautes. Només cal mirar des de quan està penjat al Castpost, i comprovar que la foto és exactament la mateixa que els cimerencs van posar (baixa resolució inclosa).

    Ho dic per fer una miqueta de justícia i descarregar de "culpa" al senyor Fernández. El que després hagin fet amb l’àudio i la foto (o sigui, editar el vídeo i després penjar-ho al Youtube) és cosa dels convergents.

    Queda dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!