Fotos dels inicis periodístics fa 20 anys

Pregó Ramon Barnils a Pineda 1989

El periodista i escriptor Ramon Barnils pronuncia el pregó de la Festa Major de Pineda de Mar el 25 d’agost de 1989, amb l’alcalde, Josep Lluís Fillat (PSC), al balcó de l’Ajuntament. Jo sóc el de l’esquerra, prim i amb ulleres grans. Cobria l’acte per a Ràdio Pineda. Foto: Pere Massuet

Agustí Bassols a Calella 1991

Declaracions del conseller de Jusítia, Agustí Bassols (CiU), amb Manel Colàs, director de Ràdio Pineda, en la XI Fira de Calella i l’Alt Maresme del 1991. Jo sóc el de la dreta, amb les mateixes ulleres, però grenyes i camisa Chiquito de la Calzada. Aleshores era corresponsal d’El Punt i Ràdio Marina. Setembre de 1991. Foto: Montse Cussell

Antoni Subirà a Calella 1992

Declaracions del conseller d’Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Subirà (CiU), a l’antiga fàbrica Llobet Guri de Calella. 10 d’abril de 1992. Aleshores era corresponsal d’El Punt i Ràdio Marina. Detecti’s el canvi d’ulleres (les de pasta rodones tipus Harry Potter) i la melena cuidada a l’estil Príncipe de Beckelar. Foto: Montse Cussell

Torxa olímpica Calella 1992

Pas de la torxa olímpica per Calella, el 1992, amb l’antiga fàbrica Llobet Guri de fons, portada pel veí de la ciutat Tomàs Claramunt. Feia fotografies per a la revista Repòrter i cobria la informació per al diari El Punt. Aquí entren en escena les sabatilles esportives. Foto: Fandiño

Blanes. Primers anys noranta

Principis dels noranta, no sé la data exacta. Era estiu, era a Blanes i la instantània és del fotògraf d’El Punt Lluís Serrat. Aleshores treballava per a El Punt a la delegació de la Selva i el Maresme, a Blanes. Noti’s l’actitud distesa, i valori’s que la grenya està descontrolada, que la bermuda llarga amb la camisa Chiquito d’abans i el mitjó blanc elevat amb sabata atrotinada configura una imatge realment curiosa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *