Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

3 de gener de 2010
1 comentari

El Maresme: sèrie a TV3 i nou llibre

Això (també) és Calella

Publintur, l’empresa que dirigeix l’amic Jordi Ten, acaba de publicar un llibre imprescindible per als amats del Maresme: “L’emoció de descobrir la Costa de Barcelona-Maresme en imatges”. Un volum de 266 pàgines que conté més de 350 fotografies de la comarca des d’una òptica turística, però no per això esdevé un llibre sobrer per als que ja coneixen el Maresme. El llibre, amb informació en català i una traducció al final en castellà i anglès, esdevé un objecte de regal ideal per a aquestes dates. En clau calellenca, el llibre és encara més valuós. No només per l’autoria, coordinada per Ten, sinó pel gran volum d’imatges de fotògrafs de la ciutat, que fan honor a l’alt nivell de l’entitat Foto-Film Calella. La fotografia de la portada, de la Roca Grossa, és del també amic Quim Botey [Facebook], un dels millors fotògrafs de Catalunya. A diferència d’altres llibres en què les imatges són d’un únic fotògraf, “L’emoció de descobrir…” és una obra coral en l’aspecte gràfic. Reconeguts fotògrafs del país publiquen en aquest exemplar acuradament editat, que guanya interès pel context de la imminent estrena de la sèrie de TV3 ubicada al Maresme: La Riera [bloc].

(A Calella, el llibre ja és a les llibreries La Llopa, El Faristol i El Vaixell.)

  1. El Maresme, a l’igual que gran part de la costa catalana, és un paradís perdut, sepultat sota un urbanisme especulatiu que l’ha malmés.
    Queden encara molts indicis d’aquest paisatge paradisiac i tot el que ens ho faci recordar és bo, doncs si volem que es torni a recuperar algun dia cal ser conscients del que tenim, i del que podriem tenir.

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!