33 apunts en 48 hores

Fins aquí arribo. En un parell de dies, tot el cap de setmana, pràcticament des de divendres a la nit, he publicat 33 apunts, breus i ràpids, que han pretès explicar i facilitar la informació sobre unes negociacions fonamentals per a l’acord del nou model de finançament amb Catalunya. Bàsicament he donat fe de la cobertura informativa que en feia l’Agència Catalana de Notícies, però també he incorporat articles d’opinió publicats en premsa, vídeos apareguts per televisió, reaccions a la web 2.0 i als mitjans digitals. Espero haver estat útil a algun internauta. Ja sigui a través d’aquest bloc, del Twitter i del Facebook. Crec que l’ACN, amb la secció de Política al capdavant, però tota la redacció que ha treballat aquest cap de setmana, ha fet una gran feina. Felicitats, companys!

(Demà ja faré un apunt d’anàlisi, més reposat. Tampoc no descarto seguir fent microinformació blocaire els propers dies, però seré de viatge per motius de feina i no serà exhaustiu com aquest cap de setmana. Que, tot sigui dit, ja té nassos. Sort que la família té una enorme paciència amb mi…)

Afegeix un comentari