Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

22 d'abril de 2009
1 comentari

Llibre electrònic en català per Sant Jordi

Informació de l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

  1. Hola Saül,

     

    He estat donant un cop d’ull al teu blog fent una cerca sobre els readers i he pensat que et podria interessar el bloc http://blog.economiaicultura.org que hem creat coincidint amb el dia de Sant Jordi en motiu del proper Congrés Internacional d’Economia i Cultura que se celebra a Barcelona els propers dies 20, 21 i 22 de maig.

     

    Es tracta d’un bloc col·lectiu que estarà en funcionament fins una setmana després del Congrés, on es tractaran també la capacitat del e-reader per canviar el sector editoria.

    En el blog col·lectiu hi publicaran posts alguns de ponents més importants del Congrés que són experts dels diferents àmbits de la cultura. Voldríem endagar un debat previ al que  es durà a terme al Congrés, a través d’aquesta bitàcora  

     

    Ens agradaria molt que li féssis un cop d’ull o ens hi deixessis algun comentari. I fins i tot si et sembla interessant ens puguis linkar o referenciar.

     

    A més, per si creus que algú li pot interessar volem convidar 4 blocàires o persones, mitjançant un sorteig que hagin entrat al blog i hagin deixat el seu comentari,  a assistir al Congrés gratuïtament.

     

    Gràcies i bon Sant Jordi,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!