Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

19 d'abril de 2009
3 comentaris

Carretero

El periodista Ferran Casas actualitza el seu bloc amb l’entrada Carretero busca pis.

  1. No sé d’on surt aquesta idea de què en Carretero és de centre-dreta. Hi ha gent al nostre país que ens divideix entre els bons catalans -d’esquerres i que ballen sevillanes- i els mals catalans -de dretes i barretinaires-. Així no anirem en lloc, aquest és el discurs del PSC. Veient les declaracions d’en Puigcercós parlant de centre-dreta per injuriar un oponent polític, es veu clarament que que ERC no vol ser res més que una sucursal del PSC. És el mateix camí que va fer EE a Euskadi.

    Avantatges d’un nou partit independentista: N’hi ha molts que veient els possibles candidats, anàvem de cap a l’abstenció o vot en blanc.

  2.      En Joan Carretero ha fet una proposta per respondre a la continuació de l’espoli fiscal i a la sentència del Tribunal Constitucional: una Candidatura transversal a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que tingui com a programa la declaració unilateral d’independència com han fet quasi 150 Estats des de la fundació de les Nacions Unides. Kosovo ha estat el darrer. També ha dit que cal una radical regeneració ètica de les pràctiques polítiques i administratives avui habituals. La direcció d’ERC hauria de veure en aquesta proposta una alternativa a la davallada constant de les perspectives electorals, resultat del seu pacte amb el PSC. En canvi ha considerat aquesta proposta tant allunyada de la seva estratègia i de les seves pràctiques que ha declarat que Reagrupament.cat vol crear un nou partit. No s’hauria de precipitar, reconsiderar el seu refús visceral i reestudiar la proposta de Carretero. No hauria d’oblidar que ell va portar ERC a la majoria absoluta a Puigcerdà, després d’anys d’hegemonia socialista, alhora que tenia l’oposició de CiU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!