Llengua, literatura.

Secundària Escola Gavina

Però primer, permeteu que m’indroduïsca

No considere que el meu punt fort siga l’escriptura ni el fet de crear històries. Tot i així, considere que tothom és capaç d’escriure i imaginar, amb més o menys facilitat. Tothom pot reflectir la seua vida en les seues històries.

Als meus quinze anys, m’agrada escriure històries, emprar la meua capacitat d’inventar altres persones i de canviar el curs de les seues vides conforme el meu humor. Em dic Marina, i a la meua vida hi ha gent que diu que sóc molt jove per escriure llibres, i d’altres que diuen que hauria d’escriure’n. Al meu cap poden viure set històries completament diferents, cadascuna inspirada en algun llibre, en alguna pel·lícula, o simplement que se m’ocorren perquè sí, totes, amb parts de la meua vida.

Hi ha gent que diu que no sap escriure. Mentida, com he dit abans, tothom pot escriure. Tothom. Només necessitem una petita espenta o una inspiració.

Pense que és important escriure en la nostra llengua, aportar a la nostra cultura, i ací és quan entrem nosaltres, deu joves escrivint per escriure.

I la meua filosofia de vida? Doncs no en tinc. Però podria ser aquella de “llegir, pensar, escriure.”



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per secundariagavina | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent