Sebastià Homs i Padrisa

El bloc de l'Alcalde de Viladecavalls

10 d'agost de 2007
Sense categoria
0 comentaris

A Viladecavalls, fem i farem

Han passat dos mesos i mig de les eleccoins d’aquest mes de maig, hem tret els millors resultats en nombre de vots que mai la Federació de Convergència i Unió havia tret a Viladecavalls i hem pogut configurar un govern amb la Plataforma Viladecavalls Actiu que ens dóna una sòlida majoria, que ens permet treballar i tirar endavant els projectes que feia temps calien per a Viladecavalls.

El passat 12 de juliol hi va haver Ple, s’havia de fer per pendre els acords que permetin organitzar orgànicament l’Ajuntament, a més a més s’hi van incloure dinou punts que per la seva importància en detallo alguns:

  • Creació de dues places de policia.
  • Aprovació inicial del projecte de piscina a Can Trias, del pont de Sant Miquel de Gonteres i de les dues places de l’entorn de l’Escola de Música (alzinar i façana de ponent de la Biblioteca Pere Calders) i el Pavelló del Casc Urbà.
  • Aprovació inicial dels Plans Parcial Viladecavalls Centre, protecció del patrimoni arquitectònic de la Masia Can Trias i Capella de Santa Maria de Toudell, ampliació del polígons industrial de Can Mir i el Pla Especial de FILVISA.
  • Modificació puntual del PGO (Pla General d’Ordenació) sector Can Pepet, on després de força anys es desencalla la situació precària dels veïns que hi viuen i s’enfila la solució difinitiva per a la urbanització d’aquest barri.
  • Cessió del terreny ubicat al carrer de les Orenetes al CATSALUT per a la construcció del nou Dispensari Mèdic per al Casc Urbà.

A part d’aquests acords, durant aquest mes d’agost s’ha licitat l’obra de construcció de 48 habitatges per als joves del nostre poble i si tot va d’acord amb les previsions a principis de setembre s’hi començarà a treballar; a la tardor es licitarà l’obra de 15 pisos a l’Avinguda Barcelona de Can Trias i també 36 pisos en règim de lloguer al costat de la B-120 camí de Can Boada de les Parentes.

Aquest llista d’actuacions és la mostra de la concepció que tenim dels nostre compromís ambViladecavalls.

Allò tant repetit de la qualitat de vida cal demostra-ho amb fets i a Viladecavalls, fem i farem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!