La plaça de la Vinya

Coincidint amb les festes de Nadal s?han acabat les obres d?urbanització de la plaça de la Vinya de Sant Miquel de Gonteres, de feia temps els veïns demanaven que s?endrecés aquest espai que fins ben poc era un clot amb deixalles, herbes i poca cosa més. Aquesta plaça es troba a la confluència de dos carrers que la limiten: els carrers de Gaià i de la Vinya. Amb aquesta obra s?ha recuperar un espai que convida a la trobada i la relació, creant una plataforma amb espai de jocs infantils i bancs per a reposar-hi, envoltat tot amb diferents zones enjardinades amb planta de temporada, arbustos i gespa. Els murs de rocalla aguanten les terres i ajuden a superar els desnivells d?aquesta plaça.

Aquesta plaça és un exemple més de la feina que es va fent en el nostre poble: recuperar espais per a convertir-los en llocs de trobada per als veïns de Viladecavalls. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *