Em moro de dolor, la Marató de TV3

No és només una frase  o una expressió, és una realitat. El passat mes de febrer, i amb la insignificància  que representa en relació a altres dolències, les dues hèrnies discals que tinc varen provocar-me un atac de siàtica. Només quan s?ha passat i al cap de dues setmanes te n?oblides, saps el que és arribar a patir. Per sort els tractaments fan el seu efecte  i que els moments crítics passin, però el dolor continua present… Aquesta experiència personal és poca cosa comparat amb altres capítols de persones que pateixen malalties amb dolor crònic. La recerca és la via per canviar la vida dels qui el pateixen , cal trobar nous medicaments i noves estratègies terapèutiques i també descobrir a fons les causes que l?originen. La Marató i la nostra col·laboració poden ajudar-hi.. En aquestes quinze edicions de la Marató s?ha vist com els catalans som solidaris, les aportacions han ajudat per a resoldre  problemes que semblava difícil poder trobar una esperança per a solucionar-ho.

Aquest diumenge a Viladecavalls també hi hem col·laborat: pel matí professors i alumnes de l?Escola Municipal de Música Pau Casals en ha ofert un interessant concert. Els conjunts instrumentals elemental i avançat han tocat un repertori de peces que els apropa a la quasi professionalitat. Us asseguro que ha estat una hora i mitja de bona música. Felicitats. A la tarda el Cor Montserrat amb l?estrena de Llorenç Castelló a la direcció hem tingut un concert de cant coral amb temes de Pachelbel, Poulenc, Satnford i per les dates que estem no podíem acabar amb unes nadales.

Sembla que la tradició musical de Viladecavalls s?està consolidant, s?està treballant molt i s?està fent des de diferents àmbits. Com a culminació d?aquest esforç i ho avançava a la presentació del concert, per després de Reis, els cent quaranta alumnes de l?Escola de Música podran estrenar el nou edifici. Disposar de bones instal·lacions  també ajuda a consolidar la sensibilitat musical.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *