Felip Puig i Josep Rull visiten Viladecavalls

Ahir varem tenir la visita d?en Felip Puig i d?en Josep Rull dintre dels actes de campanya de les eleccions del proper dia 1 de novembre. La visita al Polígon Industrial de Can Mir i a l?empresa CIRCUTOR va servir per concretar els compromisos de CIU amb els emprenedors del nostre Poble.

Es va destacar la paràlisi de l?anterior govern i es varen explicar les propostes de dinamització i lideratge que presenta CIU per a situar Catalunya coma País punter en el sector industrial. Es va posar com a exemple l?empresa CIRCUTOR i els senyors Pons i Comelles com a veïns que aposten per la competitivitat i que internacionalitzen Catalunya i Viladecavalls.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *