DOCTOR LIVINGSTON

El bloc de Salvador Balcells

Caminada remullada

Aquest diumenge, la colla d’Amics dels GR va organitzar una caminada d’Arbúcies a Breda passant pel castell de Montsoriu, amb visita guiada a aquest recinte medieval.
L’aproximació des de Barcelona, amb tot de núvols negres cap al Montseny, ja feia preveure un dia passat per aigua. La realitat, tanmateix, fou bastant pitjor del què esperàvem. La pujada al castell, la visita i bona part de la baixada tingueren lloc sota una intensa pluja, barrejada a dalt de tot amb boira espessa. Malgrat les capelines, impermeables i, fins i tot, paraigües, vam quedar ben xops.
Però tot i així, va valer la pena anar-hi. L’encontre amb amics i amigues, l’entusiasme que va posar el guia del castell en les seves explicacions, el dinar final a Breda… ens van deixar molt bon record. Amb bon temps i bona visibilitat ha de ser una caminada fantàstica!

 


  1. Entro en el teu bloc i trobo la Caminada remullada. Casualment jo ahir també era a Arbúcies convidada per una amiga de la infantesa. Vaig veure gent, no gaire, amb capelines, potser éreu vosaltres  i, fins it tot, algú que deia que s´havia hagut de canviar els calçotets ( no crec pas que aquest en portés de capelina…). Nosaltres amb cotxe, el dia abans havíem anat a veure si trobàvem algun bolet, vàrem fer una volta, sortint d´Arbùcies i tornant-hi, per una pista forestal que pujant, pujant permetia trobar tots els estrats forestals. La fageda era impressionant, crec que en el punt óptim on el vermell i el groc fan una combinació fantàstica… Són els boscos mé spolits que conec. En fi, m´ha fet gràcia que coincidissim sense saber-ho en el mateix lloc i assabentar-me´n a través del teu bloc.
     Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.