DE LA GARRIGA AL FIGARÓ – COLLA D’AMICS GR

L’excursió del mes de desembre de la Colla consistí en una agradable caminada que va sortir de la Garriga, on havíem arribat en tren, i va finalitzar amb un dinar al restaurant La Cuspinera, proper a l’estació del Figaró, on a la tarda vam agafar el tren de tornada a Barcelona.
El punt culminant va ser el santuari de Puiggraciós, amb unes vistes magnífiques.
La ruta seguida fou la clàssica (La Garriga – Les Roques – El Cogul (on vam esmorzar) – Els Saulons – Plana de Baix i Plana de Dalt – Serrat de l’Ocata – Santuari de Puiggraciós i Torre de Senyals Òptiques – Can Miquel – Pla de Batlles – Font del Pontet – El Figaró).

Quasi tots els participants

Quasi tots els participants

Tot esmorzant

Tot esmorzant

Per les Planes. Al fons a l'esquerra, el Tagamanent

Per les Planes. Al fons a l’esquerra, el Tagamanent

Puiggraciós i la Torre Òptica a la vista

Puiggraciós i la Torre de Senyals Òptiques a la vista

Descansant a l'esplanada del Santuari

Descansant a l’esplanada del Santuari

Iniciant la baixada cap El Figaró

Iniciant la baixada cap al Figaró

En plena baixada. Al fons, el nostre destí.

En plena baixada. Al fons, el nostre destí

Cingleres

Cingleres que anem deixant enrere

Quan ja falta poc per acabar

Quan ja falta poc per acabar

Acabant de dinar

Acabant de dinar

DSC01160Gràcies a l’organitzador de l’excursió, en Ferran, per la bona feina feta.

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en GRAN RECORREGUT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.