SALVADOR BALCELLS

El bloc del Doctor Livingston

UNA ALTRA RAÓ PER A LA INDEPENDÈNCIA

Els mitjans de comunicació, tan escrits com audiovisuals, són percebuts sovint com a òrgans de propaganda o difusió de determinades idees, siguin de dretes, de centre o d’esquerres. O, en el cas transversal que a nosaltres ens afecta, catalanistes o espanyolistes. Allò que diuen, especialment en els comentaris editorials i en el tractament de les informacions, cau bé als partidaris perquè s’adapta als seus prejudicis. Fins i tot, en el cas excepcional que algun mitjà vulgui demostrar una certa obertura ideològica i publiqui o difongui opinions que no coincideixen amb la línia que se li suposa, és percebut pels seus com un gest de generositat i amplitud de mires i pels contraris com una simple aparença amb l’únic objectiu de vendre més i ampliar audiència.

Aquesta excepcionalitat i obertura de què parlo, es pot trobar sobretot en mitjans barcelonins i catalans en general. No tant en els de Madrid, molt sovint sectaris fins a extrems que voregen la delinqüència.
Com deia Ramom Barnils: Deixar Espanya de banda
no és per a nosaltres una qüestió política, ni ètica, ni de dretes, ni d’esquerres: és una simple qüestió de bon gust.

  1. perquè la Generalitat ha fet tancar un repetidor de TV (a la falda de Collserola)? No es tractava de cap TV amb ànim de lucre (o de tarot i cia.). Eren quatre televisions de caire cultural.

    I respecte a la suposada objectivitat dels mitjans públics catralans, veig molta més objectivitat a TV8 que no pas a TV3. Si més no, molts menys comentaris sectaris i despectius envers l’altri. I ja no diguem de la inefable sra. Coppulo i la transmissió dels seus dogmes…

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.