DIETARI DE LA MARXA DEL LLOBREGAT 1978 (6)

Mentre es seguien establint contactes arreu de la Conca del Llobregat per tal d’involucrar en la Marxa el major nombre de persones possible, les diferents comissions que s’havien constituït en el sí del Secretariat general continuaven la seva tasca.
Els responsables de premsa, farcint diaris i emissores de ràdio de notícies referides a l’organització de la Marxa.
Els responsables científics el·laborant o encarregant estudis sobre l’estat de l’aigua i de l’entorn del riu Llobregat.
I els responsables de materials i promoció començant a preparar i encarregar samarretes, cartells, auques, adhesius, etc.


Tele-eXpres


El Correo Catalan, Mundo Diario i Avui


Estudi de vuit pàgines sobre l’estat de l’aigua al Prat 


La venda de samarretes va ser una bona font de finançament de la Marxa 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en LA MARXA DEL LLOBREGAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*