Santuari de Montgrony – Colla d’amics GR

Aquest diumenge al matí, amb un temps magnífic, hem fet una bonica excursió circular amb sortida i arribada al santuari de la Mare de Déu de Montgrony, al Ripollès. Pujant pel camí de Malpas ens hen dirigit a visitar el forat de Sant Ou. Després hem passat pel coll Roig i baixat pel torrent dels Monegals, per un corriol molt bonic. Seguint la pista hem passat per sota de la font de la Bauma fins empalmar amb el GR que ens ha portat al coll de Pardinella i, després d’una forta pujada, de nou al santuari, on hem dinat. L’agradable jornada ha acabat amb un brindis per dues companyes que celebraven aniversari: la Marta i l’Olga.
Enhorabona a l’organitzador de l’excursió, en Ricard, i a la coordinadora, la Pilar.
Aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic:

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en GRAN RECORREGUT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*