NOVA ETAPA DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ?

El dia d’ahir ens va portar una molt bona notícia: el Tribunal Suprem espanyol declarava nul i il·legal el tancament dels repetidors d’Acció Cultural del País Valencià que permetien veure la Televisió de Catalunya a les comarques del sud. També declarava nul·les les sancions econòmiques imposades a A.C.P.V.
La lluita i l’esforç personal i econòmic de tanta gent els darrers anys no haurà estat en va.
Ara, però, caldrà veure com ens ho fem per reprendre les emissions a curt termini. Perquè no és el mateix la televisió analògica que la TDT. I les freqüències que es feien servir han estat adjudicades a altres televisions. Per tant, caldrà negociar encara amb el govern del PP per poder disposar de freqüències lliures i això no serà fàcil.
Però el que més em preocupa és que TV3, en aquesta nova etapa, segueixi informant del País Valencià igual com ho fa, per exemple, d’Andalusia o Galícia. Ja em conformaria que donés a les notícies valencianes el pes i la preponderància que dóna a les madrilenyes!. Una televisió nacional, com pretén ser, no pot continuar semblant regional.
Encara gràcies de la informació meteorològica! 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en CALAIX DE SASTRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*