IMATGES DE KANAZAWA

Kanazawa (???) es una ciutat de l’illa de Honshu, capital de la prefectura de Ishikawa. La creuen dos rius: l’Asano y el Sai.
Es troba molt a prop dels Alps Japonesos i dels parcs nacionals d’Hakusan y de la Península de Noto.
Els dos indrets més emblemàtica d’aquesta zona són el Castell de Kanazawa i el Jardí Kenroku, un dels sis jardins mes bonics de Japó.
En aquesta ciutat es conserva un estil molt tradicional japonès i no és estrany trobar-hi geishes. També hi ha el típic barri dels samurais.
Hi vàrem ser, a principis d’abril, la Maite i jo acompanyats de dos bons amics, el Toni i la Rosa.

 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en JAPÓ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a IMATGES DE KANAZAWA

  1. Rosa diu:
    Precioses les fotos. Et felicito. Com a company de viatge et exel·lent i com a fotograf genial i, si a sobre tens la paciència d’endreçar-ho tot al bloc i compartir-ho…No em queden qualificatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*