IMATGES DE HAKONE

INICIO avui una sèrie de reportatges fotogràfics de diferents indrets de Japó. El pla és que cada setmana apareguin en aquest bloc, i dintre de la categoria RODAR MÓN, algunes fotografies escollides d’un lloc destacat per la seva bellesa o singularitat, d’entre els que hem recorregut la Maite i jo en els nostres viatges.
Començem per la zona muntanyosa de Hakone.
Des del les seves valls i llacs d’orígen volcànic hi ha una de les millors vistes del Fuji, la muntanya símbol de Japó.
També hi ha indrets on surt vapor sulfurós de l’interior de la terra, vaixells de conte que recorren les aigües del llac, temples shintoistes on va la gent a casar-se, arbres multicentenaris, cases i jardins de samurais i funiculars fins el cim de les muntanyes.
Data de les imatges: 3 i 4 d’abril de 2012

 

Quant a sbalcells

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946) ha estat llibreter durant vint anys i vinculat al món de la premsa en català i de la gestió cultural durant vint anys més. També és militant independentista del de l'any 1976 i amb vinculacions amb el moviment ecologista català. És autor de tres llibres de divulgació: Visca la terra. Manual de l’ecologista català (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), Energia i societat. Una perspectiva catalana (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i Barcelona 92. Com desfer Catalunya (Edicions Lluita, 1986). A l'editorial Meteora ha publicat les novel·les La taca negra (2007), El vi fa sang (2010),Dur de pair (2012), Tempesta al Bàltic (2014) i Procés enverinat (2016). Amb l'editorial Gregal ha publicat la novel·la Els crims del convent (2017). També en el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives Salou 6 pre-textos V (Ajuntament de Salou, 2009), Estimada solitud i 15 contes més (La Busca Edicions, 2009), Crims.cat 2.0 (Alrevés Editorial, 2013) i Assassins del Camp (Llibres del Delicte, 2018). 
Aquesta entrada ha esta publicada en JAPÓ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*