6 d'abril de 2011
0 comentaris

Tot a punt pel Joc de Badalona 2011

Dilluns 11 d’abril s’obre el període d’inscripcions per a la tercera edició d’El Joc de Badalona. D’aquí uns dies la filla de Burot ens entrenarà pel Joc d’enguany amb tota una sèrie de preguntes que podrem buscar a diferents comerços del Centre i de La Salut.

A partir del 2 i fins al 27 de maig cada dia, excepte els diumenges, cada participant rebrà tres preguntes a la seva bústia de correu electrònic que haurà de respondre abans de les 00h. 69 preguntes que ens faran esbrinar històries, anècdotes i aventures ben variades de la nostra ciutat. 

El Burot aquest any ha comptat amb l’ajuda d’una bona comissió d’experts formada per: Marga Abras (historiadora), Ferran Amado (periodista musical), Jaume Aymar (historiador i prevere), Xavi Ayuso (Agrupació Excursionista de Bufalà), Toni Climent (guanyador de la 2a edició d’El Joc de Badalona), Iu Forn (periodista), Toni Forteza (periodista esportiu), Esther Gurri (historiadora), Jordi Moliner (arquitecte), Anna Pérez (Consell de Joventut de Badalona), Salva Periago (Associació Juvenil La Rotllana), Gerard Remendo (llibreter), Pere Salvador (historiador), Enric Vidal (dissenyador) i Núria Viñals (guanyadora de la 1a edició d’El Joc de Badalona).

Els motors ja estan a punt de rodar… Prepareu-vos, organitzeu-vos, en grup, en famíllia, entre amics, cadascú a la seva, remaneu i consulteu el que calgui! El Joc de Badalona us pot portar a Paris, però no serà fàcil i aquest any el Burot… està disposat a tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!