12 de març de 2007
0 comentaris

Lliçó de xocolata, amb Miquel Comas

El món de la xocolata va invadir diumenge, 11 de març, el Cafè de la Sargantana. Ho va fer de la mà del mestre pastisser Miquel Comas. En una amena xerrada, els assistents van poder conèixer-ho tot sobre l´aliment dels déus. Des del cultiu, les procedències, l´elaboració o les formes de consum, fins a les polèmiques i les noves tendències. I tot plegat va culminar amb un tast de 4 xocolates, (gentilesa de la casa Valrhona), per aprendre a captar astringències, acideses, notes de fruits secs o cafès, dolçor, etc…

I recordeu, el dia 31 de març, taller de cuina per a nens i nenes: Fem la Mona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!