24 d'octubre de 2010
0 comentaris

L’art de beure i fer cervesa

Els companys de Cervart ja fa temps que es dediquen a difondre el món de la cervesa a través de diferents tallers i cursos. A La Sargantana els vam convidar a fer un curs de tast de cerveses, on vam passar tota la tarda esbrinant quins són els secrets de cada tipus de cervesa i quin paper juga cadascun dels elements que conforma una bona cervesa. Des de cerveses de Fermentació Espontània com la belga Foudroyante de Lindemans, a les de Fermentació Alta com la Fosca de Art cerverses, la Guineu Antius, l’Espelta de Les Clandetines (aquestes dues les podeu comprar a Cal Fideuer) a les de Fermentació baixa com l’Orus d’Art Cervesers.
Cada cervesa és un món i amb una bona explicació i tots els sentits ben desperts vam acabar descobrint les aromes florals, de fruites o d’humitat, el regust de cafè o de plàtan, el paper bàsic del llúpul o el torrat dels cereals, vam olorar, vam tastar i vam gaudir bevent cervesa, cervesa de veritat. Sensacions de tot tipus, rialles i gustos per tot!

En acabar tots estàvem contents i fins i tot més d’un ja té l’olla preparada per fer la seva pròpia cervesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!