5 de juny de 2011
Sense categoria
0 comentaris

La nit dels 108 finalistes

Una vegada més El Joc de Badalona ha aconseguit crear un nit especial a un racó inhòspit de la ciutat. Aplegar 200 persones en un indret de Badalona per trobar la resposta i posar el punt i final a un mes de preguntes sobre la ciutat.
La pregunta final portava als concursants fins a l’antiga finca de Can Pi i Gibert, desapareguda el 1973 i on només hi queden en peus dos pilars, que són l’entrada a les piseries de la Quinta Elvira.

Un cop allà havien de buscar la pineda que encara queda de la finca i un cop a la pineda esbrinar sense caure en errors… quants pins hi ha. Al cinc minuts ja van arribar els primers finalistes que saltant de pi en pi comptaven desesperats en plena fosca. I mica en mica, aquella petita pineda es va anar omplint de gent. Mentre la comissió els preparava el tradicional ressopó de cremat i coca.
I saltant com esquirols la gent comptava 13, 14, 15… 56, 57, 58… 73, 74, 75… 76?… 74?… aquest val per un? val per dos?
I un any més, mentre gran part de Badalona vivia un divendres qualsevol, unes 200 persones van tenir una nit diferent. Es van organitzar sopars, amb dispositius especials, taules plenes de bibliografies i ordinadors, bicicletes i motos preparades a la porta, nervis i… aquelles 12 campanades que enlloc de marcar-nos el final (o l’inici) de l’any, marcaven el tret de sortida! 

Divendres a les vuit del vespre us esperem a la Festa de Cloenda d’El Joc de Badalona. El Burot ja ha demanat hora al barber per retocar-se el bigoti i estar ben guapo per veure’ns les cares!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!