13 de març de 2011
0 comentaris

Concert de Mar Serra

Sota el nom de “Començar de nou”, la pianista Mar Serra ha presentat a La Sargantana, i per primera vegada en públic, les seves darreres composicions. Una nova proposta en la que Serra s’ha acompanyat de Lluna Aragón al violí, Franco Molinari al contrabaix i Jeremy Friedman a la bateria.

Només amb el nom dels músics el concert ja valia la pena i més encara si es tractava d’escoltar noves composicions. El concert, amb importants reminiscències de Mushka, ha estat una mena de viatge per la història de la música, de la música que ens arriba i que ens marca com a tals. A cavall entre el jazz i la música contemporània, Serra ens apropa l’esperit mediterrani, que es mou entre el flamenc i la música tradicional, aquella que ens defineix i que ens recorda qui som.

Sota el nom de “Començar de nou” hi trobem aquell punt i seguit que demostra que Serra va endavant, apostant per la inclosió de noves sonoritats, per aconseguir oferir als assistents des de dolces cançons de bressol a potents composicions contemporànies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!