El temps i l’art poètic

La Breu (o la constatació editorial d’allò de “en el pot petit hi ha la bona confitura), ha estat la protagonista del Sopar Poètic. Mireia Vidal Conte (recitant el seu poemari “Orlando Natural”) i Andreu Subirats (recitant Les Balades de François Villon i poemes seus) van fer-nos gaudir de la poesia com poques vegades tenim ocasió. Era un sopar amb versos, a dalt l’escenari i a les taules. 

El poder de la paraula és indubtable i quan ens trobem amb un/a creador/a poètic a davant el poder es multiplica. I amb les paraules justes tenim l’oportunitat d’anar amunt i avall. Amb la Mireia i l’Andreu a dalt l’escenari el món s’aturava, escoltàvem i marxàvem enrere, cap al nostre imaginari o cap als nostres records o endavant cap als nostres somnis o projectes. Amb les paraules justes se’ns remou el cervell. 

I tot plegat, amenitzat per una amanida de pomes i cols tendres a l’alfàbrega, llaminera al vi d’Alella i greixera de carbassa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *