24 d'octubre de 2010
0 comentaris

L’art de beure i fer cervesa

Els companys de Cervart ja fa temps que es dediquen a difondre el món de la cervesa a través de diferents tallers i cursos. A La Sargantana els vam convidar a fer un curs de tast de cerveses, on vam passar tota la tarda esbrinant quins són els secrets de cada tipus de cervesa i quin paper juga cadascun dels elements que conforma una bona cervesa. Des de cerveses de Fermentació Espontània com la belga Foudroyante de Lindemans, a les de Fermentació Alta com la Fosca de Art cerverses, la Guineu Antius, l’Espelta de Les Clandetines (aquestes dues les podeu comprar a Cal Fideuer) a les de Fermentació baixa com l’Orus d’Art Cervesers.
Cada cervesa és un món i amb una bona explicació i tots els sentits ben desperts vam acabar descobrint les aromes florals, de fruites o d’humitat, el regust de cafè o de plàtan, el paper bàsic del llúpul o el torrat dels cereals, vam olorar, vam tastar i vam gaudir bevent cervesa, cervesa de veritat. Sensacions de tot tipus, rialles i gustos per tot!

En acabar tots estàvem contents i fins i tot més d’un ja té l’olla preparada per fer la seva pròpia cervesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!