Transició energètica

d'on partim, cap on anem i com ho fem?

31 de gener de 2015
0 comentaris

El Col·lectiu Tesla i la campanya “el país que volem”

Divendres dia 30 de gener de 2015, a les 8 del vespre, vam participar a la sessió organitzada per la Junta de l’Assemblea Territorial del Perelló, dins la campanya “el país que volem”.

Cicle de conferències(1)_opt_0

Primer va parlar l’Elisenda Paluzie, amb el tema Economia i estructure d’Estat, proporcionant tota mena de detalls sobre la suficiència econòmica d’una Catalunya independent, i comentant que debats que ja havien estat superats ara es tornen a qüestionar per alguns mitjans i persones interessades.

A continuació, en Santi Martínez, del Col·lectiu Tesla va parlar d’energia, de sobirania energètica, i de la transició necessària per assolir-la. Va apuntar els criteris que en que s’ha de basar qualsevol debat relacionat amb canvis energètics, com són la seguretat de subministrament, la sostenibilitat i l’acceptabilitat. Va posar en dubte que quin ens governa o qui ens governi tingui la voluntat de fer canviar l’estatus quo actual, i va augurar la necessitat de mobilització ciutadana per definir el model un cop s’hagi assolit la independència.

Al debat els ponents van compartir la necessitat d’accions clares i amb data. Primer la independència política i immediatament després es podrà executar la tècnica, tant pel que fa l’economia com l’energia.

20150130_213654El nostre agraïment a la Junta de la Territorial i als assistents a l’acte per la seva acollida, motivació i dinamisme


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.