Ramon Tremosa

Torre de Guaita

20 de febrer de 2017
0 comentaris

El President Puigdemont presenta el nostre llibre sobre la crisi de la UE, escrit amb Aleix Sarri

El passat 16 de novembre vam presentar amb el President de la Generalitat Carles Puigdemont el nostre nou llibre “L’Europa que han fet fracasar” (Editorial Pòrtic), escrit conjuntament amb l’Aleix Sarri, el meu assistent parlamentari des de 2011. L’acte de la presentació es va fer al nou teatre remodelat del Cercle de Gràcia, que vam omplir fins al punt que més d’un centenar de persones no van poder entrar-hi. A la presentació hi van assistir també els consellers Meritxell Borràs i Raül Romeva, així com els diputats Jordi TurullFrancesc Homs, entre altres. Va ser un dia molt bonic i especial, vam veure fet realitat un somni: omplir un teatre presentant un llibre, tal com passa als països del nord d’Europa, i a més parlant d’un llibre de temática europea.

 

En el meu cas particular, el Cercle de Gràcia és la meva entitat de referència al meu barri de Gràcia: la meva dona Maria Rosa i jo hi cantem (www.corvivace.org), la meva filla gran també (Cor Cantabile, segon classificat a la segona edició del concurs musical de TV3 Oh Happy Day) i on els meus dos fills bessons hi fan teatre.

En aquest link hi teniu totes les entrevistes que hem fet a televisió, premsa i ràdios, així com també informació de les diferents presentacions que hem anat fent per Catalunya des de llavors ençà (Mollerussa, Collbató, Girona, El Prat, Reus…). També us adjunto algunes fotos més del dia de la presentació a Gràcia.

http://tremosa.cat/noticies/hem-escrit-nou-llibre-presentarem-amb-president-carles-puigdemont

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!