Al darrera la nevera

Bloc de Roger Palà

9 de maig de 2011
General
0 comentaris

La Iaia vs Madonna: “Com una oració”

Amb els companys de Funky Monkey Producció Audiovisual hem compartit aventures de tota mena des d’èpoques pretèrites. Ara, després d’anys anant per lliure i que cadascú tingui la seva vida més o menys muntada, ens hem embarcat en un nou projecte per dotar de continguts audiovisuals el bloc Al darrera la nevera (ho explicavem fa unes setmanes). Ho hem batejat de forma gens pretensiosa com La Nevera TV. Una nova aventura que, com totes les aventures que ens agraden, simplement hem decidit tirar endavant perquè en teniem ganes i perquè ens ho passem bé fent-ho. La idea és bastant bàsica. Tots les lectors d’aquest bloc saben que intentem estar ben atents a tot allò que es cou en l’escena catalana. Ara farem un pas més, i mirarem de convéncer els grups per que ens deixin entrar als seus locals d’assaig, allà on treballen la seva matèria primera, per enregistrar una versió d’un tema que, per a ells, tingui una especial significació. Ho hem sense gaires floritures, en clau de guerrilla audiovisual, amb l’únic condicionant d’assolir un so i una realització dignes. En aquest apunt podeu visionar el primer clip de La Nevera TV: La Iaia i la seva adaptació del “Like a Prayer” de Madonna: “Com una oració”. [Més]

No és cap secret que La Iaia són un dels noms a seguir amb més atenció durant aquest 2011. El grup encapçalat pel cantant i compositor Ernest Crusats va guanyar el concurs Sona 9 de l’any 2010 i també el Premi Enderrock al grup revelació de la temporada –de fet, al clip podeu observar com tenen la ‘E’ en un lloc d’honor al seu local d’assaig–. Ara estan preparant el que serà el seu primer treball discogràfic, pel qual comptaran amb l’assessorament del productor Paco Loco (factòtum del so dels darrers discos de Mishima i un històric de l’escena independent de l’Estat espanyol). Des del seu local d’assaig, en un mas a la plana de Vic, La Iaia va ultimant els detalls d’un disc que donarà que parlar. Un CD on és gairebé segur que no podran incloure el tema que aquí podeu visionar, una particular versió del “Like a prayer” de Madonna que van preparar per competir al concurs Sona 9. De fet, era una de les proves del concurs.
Així doncs, aquí us deixo amb aquesta primera entrega de La Nevera TV. S’admeten opinions, comentaris i propostes de millora. En un parell de dies publicarem també el clip de l’entrevista que els vam realitzar, que vam gravar directament amb la webcam de l’Ibook (som així de guais) i on el grup explica el perquè de les seves fílies amb Madonna i els seus intrèpids plans de futur. La idea és que amb La Nevera TV, si tot va bé, tenim temps i les coses van sortint, llançarem un video cada mes, i els podreu consultar tots en aquest canal de YouTube. I que quedi clar, sobretot, que res d’això no seria possible sense les idees, les ganes i la feina de la gent de Funky Monkey i en especial d’en Jordi Díaz i d’en Pere Llibre, dos cracks que miren d’obrir-se camí amb el seu propi projecte enmig d’aquests temps tan convulsos. Tenen idees, recursos, capacitat de currar… Són gent maca i treballen bé. I si els pagueu el vermut encara els fareu feliços.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!