Al darrera la nevera

Bloc de Roger Palà

29 de desembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

#AmazingArt amb Pilu Velver

El passat 16 de desembre vam participar d’una experiència singular, com a mínim per aquest bloc i pel seu autor. Vam fer de jurat al concurs Amazing Art, organitzat per l’empresa de telefonia mòbil Nokia per trobar nous talents musicals a nivell de l’Estat espanyol. La final de l’Amazing Art de música (hi havia una altra secció dedicada a la fotografia) va celebrar-se a Barcelona, i l’organització va voler que diversos blocaires catalans i d’arreu de l’Estat fessin de jurat i seleccionessin un artista que gaudirà d’una beca de formació de 1.000 euros. La guanyadora va ser la cantautora madrilenya Pilu Velver –podeu escoltar la seva cançó “Punto de fuga” en aquest enllaç–, una cantant i compositora molt jove que està fent camí per sales i petits locals. [Més]

Velver és una cantautora que beu d’aquella escola madrilenya dels anys noranta on van destacar veus que esdevindrien terriblement populars com Javier Alvarez, Ismael Serrano o Rosana. Ja ha enregistrat una maqueta, De sueños y otras perversiones: amb veu i guitarra es defensa més que correctament i els blocaires reunits en concili durant l’Amazing Art vam considerar que era la proposta més solvent de totes les tres que s’havien presentat a la final.
El concurs encara no ha acabat: durant tot el dia d’avui es pot votar a través de Twitter en una repesca de la que sorgirà un nou guanyador d’una altra beca de 1.000 euros. Els candidats a la repesca són el grup AiMai de Múrcia i el cantant Daniel Cantero d’Olot. Per votar-los cal fer servir els hashtags oficials del concurs: #amazingart + #AiMai o #DanielCantero + @nokiaspain. Alerta perquè entre la gent que voti se sortegen cinc comptes premium d’Spotify per tot un any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!