Al darrera la nevera

Bloc de Roger Palà

8 de desembre de 2009
Sense categoria
4 comentaris

No és odiós quan Els Amics (de les Arts) triomfen

Ahir a Sant Andreu tocaven Els Amics de les Arts. Hi havia cert rum-rum per veure que passava amb aquest concert, arran de la boníssima acollida que està tenint el seu nou disc, Bed & Breakfast. El CD s’està esgotant de les botigues, ha tingut bastant ressò mediàtic, el seu MySpace ha multiplicat les visites… I tot plegat, sense el suport de cap gran segell discogràfic ni empresa de manàgement (en aquest país els grups es fan grans així: és raret, però mola). En resum: sembla que això d’Els Amics va a a més. Que està “passant alguna cosa”. Ahir, veient el bolo, les reaccions de la gent, i la impressió general de tot plegat, ens va fer la sensació d’estar presenciant un d’aquells moments –rars, rars moments– en què un grup travessa la frontera que separa el “petit comitè” (sempre relatiu, perquè en aquest país els ‘petits comitès’ poden arribar a ser molt grans) d’alguna cosa semblant a l’èxit (semrpe relatiu, perquè en aquest país l’èxit pot arribar a ser molt… bé, molt relatiu). Negant l’aforisme de Morrissey: no és necessàriament odiós que els amics triomfin, i menys odiós és encara si triomfen Els Amics de les Arts.

[Nota: el video és una mena de promoció nadalenca del disc. No té res a veure amb el text, però fa gràcia]

  1. Carai Roger, tu no ets un avançat en el teu temps, ets un futurista. Ho dic pel supertítol. Posem-s’hi doncs, més enllà de la relativitat del triomf, el més sorprenent d’ahir era com l’efecte fan fa girar la truita a vegades; i en això ahir tothom estava entre rovells i clares; músics, evituals, fans, ocasionals, periodistes, intencions i interpretacions. És evident que cadascú s’ho ha de cuinar al seu gust, com també ho és que amb els mateixos ingredients es pot fer una truita o uns ous remenats. Caldrà veure com es cou aquesta matèria primera (per a mi, redundantment de primera). Com ells manegen la seva originalitat, (d’allò del que es desprenen i amb què es queden). Així com la paciència dels mitjans per a no precipitar tots els grups sota els mateixos efectes d’èxit tot apuntant-se les medalles. I per descomptat, veure si el públic decideix menjar-se el plat amb els ulls o si ho fa en tot el seu conjunt. Endavant amics, la paella és prou calenta.   

  2. Breitling Bentley, is a timepiece that is made to be worn on a person. Breitling Navitimer. The agency issued a tropical storm Breitling Chronomat, Cartier Watches, Replica Cartier, your unbiased guide Cartier Watch. Find information about the newest Cartier Tank, Cartier Santos, Cartier Pasha, and a glimpse into the company history. Chanel Watches. Buy high quality wholesale Chanel Watch, Chanel J12 Watch, Chanel Ceramic Watch, Gucci Watches, directly from top Chinese reliable Gucci Watch, Gucci Bracelet Watch, wholesalers on luxuryreplicas.net with free shipping and worldwide delivery. Omega Watches, Omega Watch, Replica Omega, is trailblazing sub couture. Omega Seamaster. As the wholesaler of Omega Speedmaster, Tag Heuer Watches, we selling cheap quality Tag Heuer Watch, is the founder of the ECG accurate strapless heart rate monitor watch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!